fbq
Kotimaa
30.07.2021 15:31
Teksti: Elina Niemi & Mika Seppänen|Kuvat: Olli Suominen
Viivi Pumpanen ja Otso Rantakari häät
Kesän kaunein morsian! Näin upealta naimisiin mennyt Viivi Pumpanen näytti rohkeassa morsiuspuvussaan: kuuma suudelma kirkon portailla - katso kuvat!
Kotimaa
30.07.2021 15:31
Teksti: Elina Niemi & Mika Seppänen|Kuvat: Olli Suominen

Kuten Seiska aiemmin perjantaina uutisoi, juontaja-näyttelijä-malli Viivi Pumpanen, 33, on mennyt naimisiin jääkiekkoilijapuolisonsa Otso Rantakarin kanssa.

Vuoden 2010 Miss Suomi ja Tampereen Tapparaa ensi kaudella edustava kiekkotähti vihittiin avioliittoon perjantaina iltapäivällä Helsingin Tuomiokirkossa.

Vihkitilaisuus alkoi klo 14 Helsingin tuomiokirkossa ja pari asteli ulos kirkosta klo 14.30 jälkeen.

Lue lisää: Yllätyshäät! Viivi Pumpanen meni naimisiin jääkiekkoilijamiehensä Otso Rantakarin kanssa - häissä valtava määrä julkkiksia!

Kun tuore aviopari asteli juhlakansan eteen, vieraat hurrasivat ja vihelsivät heille innokkaasti sekä puhaltelivat saippuakuplia Viivin ja Otson päälle. Sekä Viivi että Otso vaikuttivat olevan äärimmäisen hyvällä tuulella ja onnellisina.

Viivi Pumpanen korjaili huntuaan kirkon ovien auettua.
Naurava Viivi Pumpanen korjaili huntuaan kirkon ovien auettua.

 

Portaiden yläpäässä vasta-avioitunut pari yltyi kuumaan suudelmaan juhlavieraiden hurratessa äänekkäästi.

Tuore aviopari ja lemmekäs suudelma.
Tuore aviopari ja lemmekäs suudelma.

 

Viivillä oli yllään upea valkoinen, prinsessatyylinen morsiuspuku, jossa oli pitsikirjailtu yläosa, ohuet olkaimet sekä tyllimallinen alaosa. Otsolla oli puolestaan tyylikäs tumma puku.

Hääpari hihkui iloa.
Hääpari hihkui iloa.

 

Viivi innostui jopa tuulettamaan.
Viivi innostui jopa tuulettamaan.

 

Viivin ja Otson häissä vieraana on suuri määrä julkisuudesta tuttuja henkilöitä, kuten Veronica VerhoJarppi LeppäläJaakko Saariluoma sekä Aku Hirviniemi ja hänen puolisonsa Sonja Kailassaari.

Tämän komeammaksi ei hääparia enää taida saada.
Tämän komeammaksi ei hääparia enää taida saada.

 

TUTUSTUIVAT POSSESSA

Viivi ja Otso tapasivat toisensa kesällä 2017 MTV3:n Posse-ohjelman kuvauksissa. Muutaman muun Tappara-körilään kanssa viihdeohjelmassa vieraillut Otso osallistui Possessa niin sanottuun suihkuralliosioon.

Lue myös: Oho, Viivi Pumpanen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan kiekkoilijarakkaansa kanssa – katso!

Kiekollisesti pätevänä puolustajana Otsolla on oiva pelisilmä. Sen lisäksi Jokereiden kasvatilla piisaa silmää myös naiskauneudelle, sillä Viivin tapaaminen teki kiekkoilijaan lähtemättömän vaikutuksen. Pian Posse-tapaamisen jälkeen kaksikko jo viestitteli tiiviisti.

– Otso oli suhteen alussa aloitteellinen osapuoli, eikä hän ole peitellyt ihastustaan Viiviin, lähipiiristä supistiin suhteen alussa Seiskalle.

Otso pelasi viime kauden Venäjällä Neftekhimik Nizhnekamskin KHL-joukkueessa, ja kauden aikana pariskunta joutui viettämään paljon aikaa erillään, sillä Viivi oli kiinni pääkaupunkiseudulla omissa työhommissaan.

Tulevalle kaudelle tilanne muuttuu, sillä Otso on tehnyt sopimuksen Tampereen Tapparan kanssa.

Lue myös: Viivi Pumpasella ja Otso Rantakarilla salasuhde – näin Tappara-tähti vastasi suhdeuteluihin: On teillä tarkkaa hommaa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »