fbq
Uutiset
14.04.2018 08:41
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Viivi Pumpasen kotialbumi, AOP, MTV
Viivi Pumpanen
Missi-juontaja Viivi Pumpanen ja Tappara-tähti Otso Rantakari: Suhdesalailu päättyi – hehkuvat onnea iloisessa yhteiskuvassa!
Uutiset
14.04.2018 08:41
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Viivi Pumpasen kotialbumi, AOP, MTV

Missien ja jääkiekkoilijoiden kemiat pelaavat hyvin yhteen. Tälle ikiaikaiselle olettamukselle on saatu jälleen vahvistusta, sillä vuoden 2010 Miss Suomi Viivi Pumpanen, 29, ja Tampereen Tapparan liigapuolustaja Otso Rantakari, 24, eivät enää peittele yhteistä onneaan.

Sydänkäpysten seurustelusuhde on ollut jo pidempään julkinen salaisuus. Varsinkin Viivi tunnetaan tarkkana yksityisasioidensa suhteen, mutta pääsiäisenä hän mitä ilmeisimmin kyllästyi hyssyttelyyn ja julkaisi Otson kanssa ensimmäisen julkisen yhteiskuvan.

Lue: Ohhoh, Viivi Pumpasella uusi rakas - salainen suhde jääkiekkotähteen!

Kyseisessä otoksessa kaksikko hymyilee leveästi järven jäällä. Onnellisen oloinen Viivi nojaa hellästi Otso-rakkaansa leveään rintakehään.

Yhteistä onnea! Viivi Pumpanen julkaisi pääsiäisenä itsestään ja rakkaastaan Otso Rantakarista aurinkoisen yhteiskuvan.
Yhteistä onnea! Viivi Pumpanen julkaisi pääsiäisenä itsestään ja rakkaastaan Otso Rantakarista aurinkoisen yhteiskuvan.

Tapasivat suihkussa

Viivi ja Otso tapasivat toisensa viime kesänä MTV3:n Posse-ohjelman kuvauksissa. Muutaman muun Tappara-körilään kanssa viihdeohjelmassa vieraillut Otso osallistui Possessa niin sanottuun suihkuralliosioon.

LUE MYÖS: Oho, Viivi Pumpanen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan kiekkoilijarakkaansa kanssa – katso!

Kiekollisesti pätevänä puolustajana Otsolla on oiva pelisilmä. Sen lisäksi Jokereiden kasvatilla piisaa silmää myös naiskauneudelle, sillä Viivin tapaaminen teki kiekkoilijaan lähtemättömän vaikutuksen. Pian Posse-tapaamisen jälkeen kaksikko jo viestitteli tiiviisti.

– Otso oli suhteen alussa aloitteellinen osapuoli, eikä hän ole peitellyt ihastustaan Viiviin, lähipiiristä supistiin tuolloin Seiskalle.

Otso (vas.) iski silmänsä Viiviin Posse-ohjelman kuvauksissa, joissa hän vieraili suihkurallissa toisen Tappara-puolustajan Aleksi Salosen kanssa.
Otso (vas.) iski silmänsä Viiviin Posse-ohjelman kuvauksissa, joissa hän vieraili suihkurallissa toisen Tappara-puolustajan Aleksi Salosen kanssa.

Viivi on bongattu kannustamassa kultaansa Hakametsän hallissa. Joulukuisen Tappara – Lukko -ottelun jälkeen ex-missi oli menossa mukana, kun tapparalaiset bilettivät pikkujoulujaan tamperelaisessa yökerhossa.

– Viivi oli pikkujouluissa Otson seurana. Heidän lämpimät välinsä eivät jääneet keneltäkään huomaamatta, Tampereen yöstä kerrottiin.

Lue myös: Tästä Viivi Pumpasen ja Tappara-tähden suhde sai alkunsa: yhteinen suihkuhetki tv-ohjelmassa sai Oton innostumaan – katso kuva!

Sosiaalisen median perusteella rakastavaiset viettivät myös uudenvuoden yhdessä. 

Lisäksi Otson on raportoitu ajelleen usein Hämeen sydämestä rakkaansa perässä pääkaupunkiseudulle. Tampereen moottoritie on tullut tutuksi myös Viiville, joskin viime aikoina Tappara on keskittynyt tiiviisti Liigan kannujahtiin.

Lue myös: Viivi Pumpasella ja Otso Rantakarilla salasuhde – näin Tappara-tähti vastasi suhdeuteluihin: On teillä tarkkaa hommaa!

Otso tietää miltä menestys maistuu. Hän pääsi viime keväänä juhlimaan Suomen mestaruutta heti avauskaudellaan Tapparassa.
Otso tietää miltä menestys maistuu. Hän pääsi viime keväänä juhlimaan Suomen mestaruutta heti avauskaudellaan Tapparassa. Tänä keväänä kirvesrinnat marssivat ennätyksellisesti kuudetta kertaa putkeen (!) Liigan finaaleihin.


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »