fbq
Juuso Köpi Kallio ja Gasellit

YleX:n suosikkijuontaja Köpi Kallio viuhahti alasti suorassa lähetyksessä kesken Gasellien keikan: "Mitä ihmettä" - katso kuva!

Suomen suosituimpien yhtyeiden joukkoon noussut Gasellit oli yksi viikonloppuna Yle Areenassa ja radiossa esitetyn YleX Aamun Mökkifestarit-lähetyksen artisteista.

Kolmipäiväistä, festivaalihenkistä suoraa lähetystä juonsivat YleX:n suosikkijuontajat Juuso "Köpi" Kallio ja Ville "Viki" Eerikkilä.

Gasellit julkaisi sunnuntaina kuvan omasta esiintymisestä ja kuvassa Köpi, 30, hyppelehti lähes ilkosillaan kesken Gasellien esiintymisen.

Köpillä oli intiimialueen peitteenä ainoastaan sukka! Ja vaikka kuvapäivitys ei sitä paljastakaan, pian Köpin jälkeen lavan edessä alasti juoksi Köpin juontopari Viki. Viuhahdus kävi ilmi lauantain suorassa lähetyksessä.

Paparazzi iski! Radiojuontajat Köpi Kallio ja Jenni Poikelus todella läheisissä tunnelmissa Musen keikalla - kuva!

Monet kommentoivat Gasellien kuvapäivitystä huutonauru-emojilla - ja eräs kommentti tiivisti mietteet osuvasti.

- "Wtf", eli vapaasti suomennettuna "mitä ihmettä".

Myös Gasellien mielestä esiintyminen oli onnistunut.

- Kiitos Viki, Köpi ja Ylex, että päästiin esiintymään teidän mökkifestareille. Olipahan kekkerit!

Viuhahtamisen syy kävi ilmi päivityksen kommenteissa. Mökkifestarit oli nimittäin hyväntekeväisyystapahtuma, ja Viki ja Köpi olivat luvanneet viuhahtaa, mikäli Gasellien aloittaessa keikkansa hyväntekeväisyyspotissa olisi 20 000 euroa.

- Ja ku tavoite täyttyi ni pitihän se lupaus lunastaa, päivityksen kommentissa kerrotaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Köpi ja hänen juontajakollegansa Viki 35, palkittiin Kultainen Venla -gaalassa yleisöäänestyksen perusteella "Parhaaksi ohjelmaksi". He suoriutuivat loistokkaasti 36 tuntia kestäneestä Naurumaraton-hyväntekeväisyyslähetyksestä ja nappasivat sen myötä Venlan itselleen.

Ikean varastosta, skeittikaupan kassalta ja kalatiskiltä tähdeksi! Räppiryhmä Gasellit paljastavat taustoistaan: ”Kirjastojoukoissa kommandona”