Sami Kuronen

Yhteisiä öitä! Sami Kuronen kuskasi uutta rakastaan lumisella Mersulla – kuva!

Kotimaa | 29.03.2021 06:04

Seiska paljasti viime viikolla, että Temptation Island Suomen juontaja Sami Kuronen, 47, on löytänyt rinnalleen uuden sydänkäpysen.

– Hänen kainalossaan viihtyy kolmikymppinen vaaleaverikkö, Seiskan sisäpiirilähde kertoo. Sami ei ole kiistänyt uutta suhdettaan, mutta on ollut hyvin salaperäinen.

Facebookiin laittaisin merkinnän: it´s complicated, tv-tähti veisteli Apu-lehdelle helmikuussa.

Lue myös: Salasuhde paljastui! Sami Kuronen rakastui toimittajaan – paparazzikuvat Seiskassa!

Kun kryptiseen parisuhdeasiaan ei saatu selvyyttä, Seiskan paparazzi valjasti itsensä liikenteeseen. Selvisi, että Samin seurana tosiaan on kaunis vaaleaverikkö.

Paparazzille kävi ilmi, että pari nukkuu jo öitään yhdessä Samin rivitaloasunnossa. Kolme viikkoa sitten keskiviikkona rakastavaiset lähtivät puolen päivän tienoilla huristelemaan kohti Helsingin keskustaa.

Tempparit-juontaja tarjosi herrasmiehen elkein daamilleen kyydin tämän työpaikalle. Tuolloin myös selvisi kullan henkilöllisyys: kaunotar on toimittaja.

Rakastavaiset poistuivat yhteisen yön jälkeen Samin Helsingin-asunnolta yhdessä.
Rakastavaiset poistuivat yhteisen yön jälkeen Samin Helsingin-asunnolta yhdessä.

Lue myös: Suhdesoppia ja kolmiodraamoja! Uuden rakkaan löytänyt Sami Kuronen on myrskyisten erojen mies

Vaaleaverikkö on ollut julkisuudessa muun muassa kantaaottavien kolumniensa ansiosta. Hän on myös toiminut bloggarina sekä esiintynyt mainoksissa.

Yhteisistä öistä huolimatta Sami ja nainen eivät kuitenkaan asu vielä avoliitossa, sillä toimittajalla on yhä oma asunto pääkaupunkiseudulla.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!