Sami Kuronen

Suhdesoppia ja kolmiodraamoja! Uuden rakkaan löytänyt Sami Kuronen on myrskyisten erojen mies

Kotimaa | 26.03.2021 10:02

Temptation Island Suomen juontaja Sami Kuronen, 47, tunnetaan myrskyistenkin erojen miehenä. Seiskan tietojen mukaan Sami ei ole kuitenkaan lannistunut, vaan juontaja on nyt löytänyt rinnalleen uuden sydänkäpysen.

– Hänen kainalossaan viihtyy kolmikymppinen vaaleaverikkö, Seiskan sisäpiirilähde kertoo. Sami ei ole kiistänyt uutta suhdettaan, mutta on ollut hyvin salaperäinen.

Lue lisää: Salasuhde paljastui! Sami Kuronen rakastui toimittajaan – paparazzikuvat Seiskassa!

Draamaa ja suhdesoppaa

Uusi parisuhde lienee Samille mieleen, sillä hän ehti olla sinkkuna jo tovin. Juontajan aikaisemmat suhteet ovat päättyneet myrskyisissä merkeissä erilaisten suhdesoppien ja kolmiodraamojen värittäessä eroja.

Sami seurusteli Miss Suomi -finalisti Anu Vallin kanssa vuonna 2014. Hän vaihtoi lennosta päätoimittaja Mirka Torikkaan, jonka kanssa ehti seurustella kuukausia ennen salasuhteen paljastumista missi-Anulle.

Lue myös: ”Sami Kuronen petti vaimoaan kanssani” – ex-rakas Mirkka Torikalta sokkipaljastus suosikkijuontajan naisseikkailuista!

Suhde Mirkaan päättyi vuonna 2017 niin ikään kolmiodraaman saattelemana. Hän on vahvistanut Seiskalle, että Sami oli pelehtinyt peräti kahden eri missin kanssa.

– Kaikki ei silloin mennyt ihan niin rehdisti kuin Sami antoi ymmärtää, Mirka muisteli Seiskalle.

Lue myös: Sami Kurosen sekava suhdesoppa sakenee: Petti ex-rakastaan Miss Suomen kanssa!

Hänen jälkeensä Sami seurusteli Miss Suomi 2017 Michaela Söderholmin kanssa, mutta pari erosi viime vuoden alussa. Molemmat ovat vakuuttaneet, ettei tähän eroon liittynyt kolmansia osapuolia.

Sami on saavuttanut suosiota radiotyön lisäksi Temptation Island Suomen juontajana.
Sami on saavuttanut suosiota radiotyön lisäksi Temptation Island Suomen juontajana.

Haluan olla parempi puoliso

Sami on ollut aikaisemmin vaitonainen yksityiselämänsä käänteistä, mutta viime aikoina hän on avautunut. Juontaja on muun muassa kertonut oppineensa Temptation Islandin myötä puhumaan tunteistaan rohkeammin.

Lue myös: Temptation Island Suomi sai Sami Kurosen miettimään omaa parisuhde-elämää: Toivottavasti pystyn parantamaan…

– Mielestäni parisuhteen kulmakiviä ovat aika kliseiset asiat, kommunikointi, rehellisyys ja avoimuus. Kun vierellä on ihminen, johon pystyy luottamaan, sitä osaa arvostaa, Sami muotoili Seiskalle helmikuussa.

– Sellaista pientä viilaamista on joka asiassa. Toivottavasti pystyn parantamaan vähän jokaisella osa-alueella. Haluan olla parempi puoliso ja ihminen, Sami sanoi tuolloin.

Katso paparazzikuvat Samista ja uudesta rakkaasta tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!