fbqViivi Pumpanen ei negatiivisista kommenteista välitä – paljastaa erikoisen keräilyharrastuksensa | Seiska
Viivi Pumpanen

Viivi Pumpanen ei negatiivisista kommenteista välitä – paljastaa erikoisen keräilyharrastuksensa

Kotimaa | 27.08.2021 08:28

Juontaja ja missi Viivi Pumpanen, 33, juhli heinäkuussa häitään jääkiekkoilijamiehensä Otso Rantakarin, 27, kanssa. Helsingin Tuomiokirkossa avioitunut pari oli kutsunut juhliinsa näyttävän kattauksen suomalaisjulkkiksia Aku Hirviniemestä Veronica Verhoon.

Lue myös: Yllätyshäät! Viivi Pumpanen meni naimisiin jääkiekkoilijamiehensä Otso Rantakarin kanssa - häissä valtava määrä julkkiksia!

Viivi saapuikin viikko sitten uuden Posse-kauden lehdistötilaisuuteen kaunis vihkisormus nimettömässään säihkyen. Kaunotar muistelee rakkauden täyteistä juhlaansa tyytyväisin tunnelmin.

– Häät olivat ihanat! Onnistuimme pitämään omalla pienellä porukallamme juhlat ja jakamaan meille tärkeä hetki tärkeiden ihmisten kanssa.

Sade tuo onnea

Häitä vietettiin hetkittäin erittäinkin myrskyisissä tunnelmissa. Rankkasade roiski vettä juhlakansan päälle, mutta jälkeenpäin Viivi on löytänyt koiranilmasta positiivisiakin puolia.

Lue myös: Jestas, miten valtava timantti! Viivi Pumpasen hulppea vihkisormus ja jalokiviä pursunnut morsiuslook herättivät huomiota - katso kuvat Viivin häätyylin upeista yksityiskohdista!

– Olen kuullut, että jos hääpäivänä sataa, se tuo hyvää onnea. Me pidämme tästä kiinni, Viivi naurahtaa.

– Onneksi raju sade ei estänyt meitä viettämästä kivaa päivää. Sää ei ole päällimmäisenä mielessä tuollaisena hetkenä. Sitä ei jääty liikaa murehtimaan.

naimisiin
Avioliiton satamaan purjehtinut ex-missi kertoo rauhoittuvansa kristallien avulla.

Luottaa kristallien voimaan

Viivi huokuu luottamusta omaan tekemiseensä ja korostaa elämässä olevan suurempiakin murheita kuin muiden ihmisten mielipiteiden vatvominen.

Juontajan henkistä jaksamista pitääkin yllä yllättävä keino. Viivi kertoo nimittäin keräilevänsä kiviä. Eikä mitä tahansa kiviä vaan kauniita, erivärisiä kristalleja.

– Minulle energiat ovat tosi tärkeitä. Olen sellainen energiahihhuli, hän aloittaa.

– Minulla on aina kristalli mukanani. Vaikka se ei aina pääsisi tällä tavalla kaulaan, niin se on aina vähintään taskussa lähelläni, Viivi kertoo ja esittelee kaulanauhansa päässä roikkuvaa massiivista vihreää kristallia.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Timo Korhonen, Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!