fbq
Kotimaa
04.11.2021 10:14
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto
Danny, Virve Rosti
Vicky Rosti ilkikurisena Dannysta: "Pidin häntä ikäloppuna jo 32-vuotiaana"
Kotimaa
04.11.2021 10:14
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto

Musiikkineuvos Ilkka "Danny" Lipsanen, 79, vietti keskiviikkona (3.11.) Tuntematon Danny -kirjan julkistusjuhlia kustannusosakeyhtiö Otavan tiloissa Helsingissä. Paikalle oli kutsuttu Dannyn pitkäaikaisia ystäviä.

Lue myös: Erikan syrjähyppy Danny-näyttelijän kanssa katkaisi suhteen - kirja: näin Danny kosti ja nöyryytti Erikaa ravintolassa

Danny, Ilkka Lipsanen
Danny iloitsee siitä, että vaikka ikää on karttunut, hän on terve. Musiikkilegenda oli mielissään kirjaprojektista, juuri julkaistusta 20. albumistaan sekä kiertue-elämän jatkumisesta.

Tilaisuudessa Danny ja hänestä kirjan kirjoittanut toimittaja Pirjo Kemppinen kertoivat kirjan tekemisestä. Danny äityi veistelemään huumoria kirjaprojektista.

- Kiitos Otavalle, että lähtivät melkein kuolleen miehen kanssa tekemään kirjaa. Olen kuitenkin päättänyt elää vielä vähän lisää. Ei ole mikään pakko pysähtyä eläkeikään, Danny nauratti juhlaväkeä.

Musiikkineuvos jatkoi huumorilinjalla ja veisteli valmistaneensa tarjolla olleet hot dogit omin pikku kätösin.

Lue myös: Danny julkaisi elämäkerran: kirjassa ei sanaakaan Helmistä - näin Dannyn tytär kommentoi isänsä naisjuttuja

Mummiksi 8. kertaa

Juhliin saapui Dannyn jo vuosikymmeniä tuntenut ystävä, laulaja Virve "Vicky" Rosti, 62. Danny sai Vickiltä ison halauksen.

Tähtien tekijänä tunnettu Danny auttoi takavuosina Vickyn alkuun laulajanurallaan.

- Muistelin juuri, että siitä on 47 vuotta, kun minä tulin Danny Show'hun vuonna 1974. Olin silloin 15-vuotias, Danny oli 32-vuotias. Mielestäni Danny oli jo silloin aivan ikäloppu! Mutta eihän hän ole ikäloppu vieläkään, Vicky nauroi.

Vicky Rosti
Vickya on myös haastateltu Dannysta kertovaan kirjaan. - En muista mitä olen sanonut, pitää vähän katsoa ja selailla.

Ystävykset ovat paiskineet yhdessä töitä estradeilla. Vicky oli muun muassa mukana Finnhits-kiertueella muutama vuosi sitten. Vicky lauloi myös Dannyn 70-vuotisjuhlakonsertissa. Nyt näköpiirissä ei näy yhteisiä esiintymisiä, sillä Dannylla on hurjasti vientiä omissa projekteissaan.

Laivayhtiö ehdotti ensi vuonna pyöreitä täyttävälle Dannylle nimikkoristeilyä syksylle 2022. Vicky on ideasta innoissaan.

- Aion ehdottomasti varata paikat Danny 80v. -risteilylle. Sinne on pakko päästä!

Vicky iloitsi keikoille paluusta, sillä pikkujoulukausi käynnistyy vähitellen. Myös laulajan arjessa on tapahtunut ihana asia.

- Minusta tuli viikko sitten kahdeksannen kerran mummi. Olen nähnyt vauvan nyt jo kolme kertaa. Lapsenlapsina on nyt neljä poikaa ja neljä tyttöä. Siinä on hyvä tasapaino. Vanhin lapsenlapseni on 15-vuotias, Vicky kertoi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »