fbq
Kotimaa
31.05.2021 12:24
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Veroncia Verho ja Juhani Koskinen
Veronica Verho ja Juhani Koskinen salaa kihloihin: ”Huusin onnesta häkeltyneenä!”
Kotimaa
31.05.2021 12:24
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Tubettaja ja juontaja Veronica Verho on mennyt kihloihin Sohvaperunat-sarjasta tunnetun Juhani Koskisen kanssa. 

Veronica paljasti omalla Instagram-tilillään, että kosinta tapahtui jo tammikuussa, kun he olivat olleet lumikävelyretkellä. Tuolloin tubettaja ei pystynyt hillitsemään itseään, kun Juhani oli pyytänyt häntä vaimokseen. 

- Huusin onnesta häkeltyneenä: apua joo kyllä tottakai tahdon. Se oli elämäni ihanin ja ikimuistoisin lumikenkäkävelyretki. Tätä ihmistä rakastan äärettömästi, Veronica hehkuttaa.

Lue myös: Kapinointia vanhempia vastaan! Veronica Verhon äiti paljastaa tyttärensä kapinoineen paljon teininä: ”Me tapeltiin koko ajan!” 

Päivityksen yhteydessä juontaja jakoi kolme rakkaudentäytteistä kuvaa, joissa kihlapari hymyilee ja hempeilee onnensa kukkuloilla. Pariskunta poseeraa otoksissa viherkasvien keskellä, mikä vain korostaa heidän kukoistavaa lempeään. 

Ihastusta

Ilouutinen sai lukuisat kotimaamme julkkikset hyvälle tuulelle, ja monet onnittelivat Veronicaa ja Juhania julkaisun kommenttikentässä. Heidän joukossaan olivat muun muassa muusikot Jenni Vartiainen, Jannika B, Archie Cruz, Janna Hurmerinta, Ilta Fuchs ja Irina Saari

Lue myös: Raa'an rehellinen päivitys toi valtavan tukiryöpyn! Lapsettomuudestaan avoimesti kertovan Veronica Verhon somepäivitystä et kuivin silmin katso

veronica verho putous
Veronica pyydettiin mukaan Posse-ohjelmaan vuonna 2019. 

Yhdessä

Veronica paljasti viime elokuussa Seiskalle muutamia yksityiskohtia siitä, miten hänen ja Juhanin suhde alkoi. Tubettaja oli nähnyt Tinder-deittailusovelluksessa vanhan ystävänsä Juhanin profiilin, ja he olivat alkaneet juttella palvelussa. 

Lue myös: Avoliitto! Veronica Verho ja Sohvaperunat-Juhani ostivat oman kodin - näin he juhlivat ilouutista!

- Juhani lähetti sitten syntymäpäivänäni rakkauskirjeen, jossa kertoi tunteistaan. Tuli sellainen olo, että tämä kortti on katsottava. Ja onneksi katsoin, hän kertoi. 

Yhteen he muuttivat tämän vuoden puolella, kun Sohvaperunoista-tuttu herrasmies vaihtoi kotikaupunkinsa Turusta Helsinkiin.

veronica verho ttk
Tubettaja tanssi tiensä viiden parhaan joukkoon Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa syksyllä 2019. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »