Katso kuvat!
Veronica Verho ja Juhani Koskinen

Avoliitto! Veronica Verho ja Sohvaperunat-Juhani ostivat oman kodin - näin he juhlivat ilouutista!

Uutiset | 28.12.2020 14:02

Juontaja Veronica Verho, 24, ja Sohvaperunat-tv-ohjelmasta tuttu Juhani Koskinen paljastivat ilouutisen sosiaalisessa mediassa.

Jo elokuussa yhteenmuuttoa miettineen pariskunnan unelma kävi nyt toteen, ja he ostivatkin oman helsinkiläiskodin, jossa aloittaa yhteinen elämä.

- Ihanaa joulua kaikille! Tässä fiilikset eiliseltä kun päätettiin ostaa joululahjaksi meille OMA KOTI Helsingistä. Päällimmäkset fiilikset on iso onni ja odotus siitä et päästää jo muuttamaan. ps. Juhani on pakannut jo osan kamoista niin mikä mp tosta fänsistä desimitasta soijakuppina? Musta pööfekt, Veronica fiilisteli omalla Instagram-tilillään.

Lue myös: Vautsi, mikä ilmestys! Veronica Verhon erikoinen ökyauto herättää varmasti huomiota – kuvat!

Kämppäuutisen yhteyteen Veronica lisäsi kaksi juhlakuvaa, joissa ensimmäisessä kaunotar pitelee asunnon kauppakirjoja käsissään, samalla kun Juhani-rakas siemailee kuplivaa suoraan pullosta. Toisessa kuvassa pöytä on katettu kauniiksi susheilla, ja kyytipoikana on kaksi lasia, joissa toisessa on mitä ilmeisimmin juhlajuomaa ja toinen näyttäisi olevan täytetty vedellä. Taustalla näkyy myös Ikean pahvilaatikko ja kassi.

Myös Juhani julkaisi kauppakirjakuvan omalla Instagram-tilillään, mistä kävi ilmi, että uusi asunto sijaitsee Helsingin maineikkaassa Punavuoressa.

- Nyt kävi niin, että me ostettiin itellemme joululahjaksi koti. Eihän se Punavuori mikään Portsa oo, mut annetaan mahdollisuus. Kaikkein tärkeimmän ihmisen kanssa home is where your heart is, vai miten se meni? Pitäkää Koivut ja Redford, Koskinen muuttaa! Mies kirjoitti kuvatekstiinsä.

Lue myös: Oho, Veronica Verho aistikkaana harvinaisessa bikinikuvassa - somessa hämmästellään: "Näytät ihan Janni Hussilta" - katso!

Ystävyys muuttui rakkaudeksi

Elokuussa Veronica paljasti yksityiskohtia Seiskalle hänen ja Juhani Koskisen suhteen alusta.

Viime vuonna JVG:n VilleGallesta eronnut Veronica näki treffisovellus Tinderissä vanhan ystävänsä, Juhanin profiilin. Ystävykset alkoivat keskustella.

- Juhani lähetti sitten syntymäpäivänäni rakkauskirjeen, jossa kertoi tunteistaan. Tuli sellainen olo, että tämä kortti on katsottava. Ja onneksi katsoin!

Helsingissä asuva Veronica ja Turussa asuva Juhani tapasivat yleensä viikonloppuisin.

- On meillä ollut puhetta, että jos muutamme yhteen, Juhanin on töiden vuoksi helpompi muuttaa Helsinkiin kuin minun Turkuun, Veronica kertoi Seiskalle elokuussa.

Lue myös: Vau, mikä viisikymppinen! Tällainen leidi on Veronica Verhon hehkeä Minne-äiti – hempeä yhteiskuva julki!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!