fbq
Kotimaa
26.02.2021 22:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Jenni Alexandrova
Vau, radiokaunotar Jenni Alexandrova, 40, häikäisee harvinaisen seksikkäänä avonaisessa sushiasussaan - kuuma kuva!
Kotimaa
26.02.2021 22:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Suosikkijuontaja Jenni Alexandrova, 40, häikäisee seksikkäässä päivän bisnestyylissään. Jenni julkaisi upean otoksen sosiaalisessa mediassa seuraajiensa iloksi.

- Tänään business, koska oli tärkeä tapaaminen maailman tärkeimmän ihmisen kanssa. Käytiin pojan kanssa sushilla, Jenni kirjoitti Instagram-julkaisunsa kuvatekstissä.

Hashtagiksi eli aihetunnisteeksi radioääni oli kirjoittanut "OOTD", joka on lyhennys englanninkielisestä sanasta outfit of the day eli suomeksi päivän asukokonaisuus. Avonainen kaula-aukko ja viehkeä katse todella vangitsevat katsomaan kuvaa tarkemmin!

Lue myös: Juontajakaunotar Jenni Alexandrova rehellisenä sekavista tunteistaan: "Tuntuu, että keuhkoihin ei saa kunnolla ilmaa"

Asu paljasti upeasti Jennin kaulaa ja rintavakoa, mikä saikin hänen someseuraajansa sormet syyhyämään.

- Uskonattoman kaunis ja upea, kirjoitti eräs.

- Tosi ihana kaunotar (sydän), kommentoi toinen.

- Oho, hämmästeli kolmas.

Näyttäisi olevan varsin miesvoittoista kommentointia, mutten yhtään ihmettele! Olet upea ja sinua on ilo seurata, tiivisti neljäs.

Lue myös: No huh! Radiokaunotar Jenni Alexandrova julkaisi alastonkuvalta näyttävän otoksen: aistikas mökkikuva sekoitti seuraajien pasmat - "Olet ihan maagisen kaunis!"

Jenni harvemmin julkaisee kovinkaan rohkeita kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa. Muutamia hekumallisia otoksia saattaa kuitenkin kaunottaren Instagram-tililtä löytyä. Jennillä on tilillään lähes 50 000 seuraajaa. Katso tästä muutama muu hehkeä kuva:

Jenni päätyi asumuseroon juontaja Jussi Heikelän kanssa vuoden 2019 lopulla. Tämän jälkeen Jenni on yhdistetty Sami Kuroseen, jonka kanssa hän lomaili Teneriffalla maaliskuussa 2020. Molemmat ovat kuitenkin todenneet, että ovat keskenään vain ystäviä.

Lue myös: Yhdessä vessajonoon lentokoneessa! Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova suhdehuhujen pyörteessä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »