fbq
Kotimaa
17.05.2021 10:51
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Sabina särkkä
Vau, mikä vesipeto! Sabina Särkän bikinikuva ihastuttaa: ”Upea!”
Kotimaa
17.05.2021 10:51
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Missikaunotar Sabina Särkkä, 32, säväytti sosiaalisen median seuraajiaan upeilla bikinikuvilla viikonloppuna. 

Vuoden 2012 Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa jakoi Instagram-tilillään useita otoksia, joissa hän on riisumassa farkkuja päältään veden ääressä. Täysin alastomana hän ei kuitenkaan kuvissa ole, sillä Sabinalla on päällään upeat bikinit, jotka korostavat hänen kauneuttaan entisestään. 

- Viikonlopun viimeinen uintireissu, hän kirjoitti julkaisuunsa englanniksi. 

Lue myös: Missisulotar Sabina Särkkä paljasti vappusuunnitelmansa – katso miten kauniissa asussa hän juhlii: "Ihanaa, että on luvattu aurinkoa!"

Viidakon tähtöset -ohjelman toisen kauden voittaja hurmasi kuvasarjallaan lukuisia seuraajiaan, jotka hehkuttivat hänen julkaisuaan kommenttikentässä. 

- Ihana fiilis näissä.

- Niin kaunis.

- Upea!

- Jumalaut Sabina, sinä näytät hyvältä!

Realityt

Viidakon tähtöset -sarjan lisäksi Sabina on osallistunut moniin muihinkin kotimaisiin tosi-tv-ohjelmiin, kuten Fort Boyardin ja Selviytyjät Suomeen.

Lue myös: Hyrr! Sabina Särkkä sensuellina hyisessä vedessä - katso miten sujuu missiltä jäinen pulikointi! 

Reissu Selviytyjät Suomessa ei mennyt täysin putkeen. Sabina nimittäin äänestettiin kilpailusta pois kuudentena kahden viikon eräilyn jälkeen.

Skolioosi vaivaa

Malli paljasti joulukuussa kärsivänsä skolioosista, eli hänellä on vinoutunut selkä. Taudin takia hänen täytyy pitää hyvää huolta selästään ja sen lihaksista. Sabina on kärsinyt asian kanssa nuoresta tytöstä asti. 

Lue myös: Missisulotar Sabina Särkkä paljasti somessa salakavalan sairautensa: "Välillä kärsin tosi kovista kivuista" - julkaisi selittävät kuvat! 

- Aina välillä kärsin tosi kovista kivuista, hän kertoi tuolloin Instagramissa. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »