fbq
Kotimaa
30.04.2021 20:09
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram
Sabina särkkä
Missisulotar Sabina Särkkä paljasti vappusuunnitelmansa – katso miten kauniissa asussa hän juhlii: "Ihanaa, että on luvattu aurinkoa!" 
Kotimaa
30.04.2021 20:09
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram

Mallipiireistä ja realityohjelmista tuttu Sabina Särkkä, 32, paljasti sosiaalisessa mediassa, millainen on hänen vappukostyyminsa tänä vuonna. 

Vuoden 2012 Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa jakoi Instagram-tilillään kuvia, joissa hän on pukeutunut kauniin hopeisensiniseen kaksiosaiseen mekkoon. 

Lue myös: Hyrr! Sabina Särkkä sensuellina hyisessä vedessä - katso miten sujuu missiltä jäinen pulikointi! 

Hänen asunsa sopiikin erinomaisesti aurinkoiseen keliin, sillä siinä ei ole liikaa kangasta käytetty. Vaikuttajan raajat ja selkä jäävät puvussa täysin paljaiksi, minkä ansiosta häneen ihanuutensa korostuu entisestään. 

Lue myös: Missikaunotar Sabina Särkkä julkaisi ihastuttavia kuvia somessa hääpäivänsä kunniaksi - muistatko tämän tyrmäävän morsiuspuvun? "En voi uskoa, että on mennyt jo vuosi..."

Pukeutumisensa lisäksi hän paljasti, mitä aikoo tehdä kevään juhlan aikana. 

- Ihanaa, että on luvattu aurinkoa! Itse kelasin grillailla, saunoa, uida ja nauttia vapaapäivistä, Sabina kertoo.

Tosi-tv:ssä

Mallintöidensä lisäksi Sabina on ollut tuttu kasvo monissa kotimaisissa tosi-tv-ohjelmissa. Hän on osallistunut sarjoihin Martina ja hengenpelastajat, Viidakon tähtöset, Fort Boyard ja Selviytyjät. 

Lue myösHuhheijaa, mikä vartalo! Sabina Särkän someseuraajat hieraisivat silmiään - "Ööö moro"

Selviytyjissä hän oli mukana viidennellä tuotantokaudella, ja hänet äänestettiin kilpailusta pois kuudentena kahden viikon eräilyn jälkeen. Viidakon tähtösten 2. tuotantokaudelta Sabina taas poistui voittajana. 

Sairaus

Malli paljasti joulukuussa sairastavansa skolioosia, eli hänellä on vinoutunut selkä. Taudin takia hänen täytyy pitää hyvää huolta omasta selästään ja sen lihaksista. Sabina on kärsinyt asian kanssa nuoresta tytöstä asti. 

Lue myös: Missisulotar Sabina Särkkä paljasti somessa salakavalan sairautensa: "Välillä kärsin tosi kovista kivuista" - julkaisi selittävät kuvat! 

- Aina välillä kärsin tosi kovista kivuista, hän kertoi tuolloin Instagramissa.