fbq
Uutiset
10.12.2020 17:44
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sabina Särkkä
Missisulotar Sabina Särkkä paljasti somessa salakavalan sairautensa: "Välillä kärsin tosi kovista kivuista" - julkaisi selittävät kuvat!
Uutiset
10.12.2020 17:44
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Missi ja mallipiireistä tuttu Sabina Särkkä, 31, paljasti sairastavansa skolioosia. Skolioosi tarkoittaa vinoutunutta selkää.

Viidakon tähtöset -tv-ohjelman 2. tuotantokauden voittaja kertoi asiasta avoimesti someseuraajilleen Instagram-tilillään.

- Back (musta sydän) mun pitää pitää hyvää huolta mun selästä ja sen lihaksista, koska mulla on skolioosi, joka on vaivannut mua nuoresta tytöstä asti.. ja aina välillä kärsin tosi kovista kivuista. Sabina kirjoitti päivityksessään.

Kuvasarjassa näkyy kolme otosta selästä. Ulkopuolinen ei välttämättä tietäisi näitä kuvia katsellessa, että kyseessä on silti kivuliaskin vaiva.

Lue myös: Näissä otoksissa mieli lepää! Sabina Särkkä nakuilee kuvasarjassa sensuellisti vaahdon keskellä - katso! 

Sabina Särkkä on mukana Selviytyjät Suomi -ohjelman uudella tuotantokaudella, joka nähdään televisiossa ensi vuoden puolella.

Terveyskirjasto.fi kuvailee skolioosin oireita seuraavanlaisesti:

"Lievässä skolioosissa ei useimmiten esiinny mitään oireita, jolloin ainoa merkki skolioosista on selän vinous. Noin joka neljännellä esiintyy selkäkipuja rintarangan (lapojen välissä) tai lannerangan alueella jo taudin alussa. Vuosien mittaan taudin edetessä selkäoireita tulee lähes jokaiselle. Hengitykseen liittyviä oireita, kuten hengenahdistusta, ilmaantuu vasta sairauden vaikeissa muodoissa."

Lue myös: Missikaunotar Sabina Särkkä julkaisi ihastuttavia kuvia somessa hääpäivänsä kunniaksi - muistatko tämän tyrmäävän morsiuspuvun? "En voi uskoa, että on mennyt jo vuosi..."

Kaikille potilaille suositellaan vatsa- ja selkälihasten harjoittelua, mutta varmasti myös rentoutuminen saattaa edistää vointia.

Lue myös: Sabina Särkän piukat pakarat pääsevät oikeuksiinsa uima-asussa – upeat kuvat vesiputoukselta!

Voittajasuosikki Selviytyjät-ohjelmassa

Sinnikäs ja rohkea Sabina Särkkä on pärjännyt fyysisissä kilpailuissa aina. Viidakon tähtösten lisäksi Sabina edusti muun muassa Martina ja hengenpelastajat -tosi-tv-ohjelmassa.

Seuraava koitos nähdään Selviytyjät Pohjola -ohjelmassa, jossa kaunotarta vastassa on 15 muuta julkkiskilpailijaa. Selviytyjien 4. tuotantokausi kuvattiin kesällä pohjoisessa ja jaksot esitetään Nelosella ja Ruudussa ensi vuonna 2021. 

Ennen kuvauksia juontaja Mikko Leppilampi veikkasi, että Sabina Särkkä voittaisi koko kilpailun.

Lue myös: Oho, tässä on Mikko Leppilammen veikkaus Selviytyjät Suomi -voittajaksi!

Selviytyjät

Tulevan kauden muut kilpailijat ovat: hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso "HerbalistiKarikuusi, juontaja Arttu Harkki, näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, rock-muusikko Archie Cruz, yrittäjä ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, muusikko Elias Gould, dj-yrittäjä Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.

Juuso Mäkilähde nähdään tuttuun tapaan ohjelman juontajana. 

Lue myös: Selviytyjät Suomi -ohjelman tuottaja: ”Mittaamme joka aamu kilpailijoiden ja tuotantotiimin lämmön!”