fbq
Kotimaa
19.02.2021 09:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Tuuli
Vau, mikä kaunotar! Sometähti Tuuli poseeraa upeassa otoksessa yläosattomissa: "Oot teos!"
Kotimaa
19.02.2021 09:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Laulaja ja sometähti Tuuli Oikarinen, 22, julkaisi torstaina (18.2.) rohkean kuvan Instagram-tilillään. Siinä Tuuli poseeraa yläosattomissa, mutta kaunis kukkakimppu peittää kriittiset kohdat.

Lue myös: Laulaja Tuuli avoimena ulkonäköpaineistaan - julkaisi kuvat ennen ja jälkeen meikin: "Tää on super iso askel mulle"

Kukkakimpussa on runsaasti vihreitä sekä valkoisia kukkia ja kasveja, joten kimppu sointuu mahtavasti yhteen Tuulin näyttävän hiusvärin kanssa. 

Wow miten oot niin upee! eräs seuraaja ihasteli.

oh my GOD!!! oot teos! missikaunotar Alina Voronkova kommentoi.

- Vau! eräs fani kehui. 

Lue myös: Poppari Tuuli viihtyy yöelämässä ilman päihteitä: Olen astunut kuplan ulkopuolelle!

Avoimena ulkonäköpaineista

Tuuli kertoi viime syksynä iho-ongelmien olleen osa hänen elämäänsä yläkoulusta saakka. Hän oli kokeillut ruokavalion muutosta ja erilaisia ihonhoitorutiineja, mutta mistään ei löytynyt pitkäkestoista ratkaisua.

- Halusin selvitä luontaisin keinoin. Olen aina ollut lääkkeitä vastaan. Vältän jopa särkylääkkeiden syömistä. Lopulta päädyin ihotautilääkärille kysymään, mitä mieltä hän on. Hän määräsi minulle aknelääkekuurin.

- Lääkkeet saatuani olen saanut vertaistukea monelta seuraajaltani, jotka ovat myös aloittaneet kuurin samaan aikaan kuin minä, Tuuli kertoi Seiskalle.

Lue myös: Julkisuuteen 13-vuotiaana noussut laulaja Tuuli avoimena: Kärsin mielenterveysongelmista

Tuuli kertoi haastattelussa, että etenkin ilman meikkiä oleminen on saattanut tuntua siltä kuin kaikki tuijottaisivat, vaikka niin ei tosiasiassa olisikaan.

– Usein välttelin esimerkiksi katsekontaktia ihmisiin. Ne, joilla ei ole ollut iho-ongelmia, eivät tätä ymmärrä. Ei ole väliä, kuinka hyvin hiuksesi tai meikkisi ovat, jos ihosta paljastuu virheitä.

– Tämä lääkehoito kuitenkin toimii sivuvaikutuksista huolimatta. Ihoni kunto vaikuttaa paljon myös itsetuntooni, Tuuli kertoi.