fbq
Uutiset
01.02.2021 14:07
Teksti: Monica Ollas, Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Tuuli
Laulaja Tuuli avoimena ulkonäköpaineistaan - julkaisi kuvat ennen ja jälkeen meikin: "Tää on super iso askel mulle"
Uutiset
01.02.2021 14:07
Teksti: Monica Ollas, Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Laulaja ja sometähti Tuuli Oikarinen, 22, julkaisi Instagram-tilillään liudan kuvia itsestään meikillä ja ilman lauantaina (30.1.).

Myös aiemmin ulkonäköpaineistaan avoimesti puhunut Tuuli kertoo kuvatekstissään oppineensa tykkäämään ulkonäöstään vihdoinkin myös meikittä. 

- Glam vs. natural. vaikka laittautuminen onkin parasta ikinä ja tunnen itseni sillon itsevarmimmaks, oon oppinu tykkäämään mun naamasta myös naturaalina. tää on super iso askel mulle, koska nuorempana ja vielä osittain viime vuonnakin vihasin itseäni ilman mitään ehostusta, Tuuli kirjotti.

Lue myös: Poppari Tuuli viihtyy yöelämässä ilman päihteitä: Olen astunut kuplan ulkopuolelle!

Sometähti kertoo aknelääkityksen olleen hänelle iso apu, sillä se on helpottanut hänen stressiään ulkonäönsä suhteen. 

- Mun aknekuurin tehoaminen on ehottomasti ollu isossa osassa siinä, etten enää samalla tavalla häpeile mun ihoa. enemmänkin haluan vaan näyttää sitä kaikille, koska ekaa kertaa ikinä mun elämässä musta oikeesti tuntuu hyvältä olla siinä. we stan my skin (and my mind) glowing. kivaa viikonloppua kaikille! 

Lue myös: Iho-ongelmista kärsinyt laulaja Tuuli: Välttelin katsekontaktia!

Iho-ongelmat vaikuttivat myös arkeen

Tuuli kertoi viime syksynä iho-ongelmien olleen osa hänen elämäänsä yläkoulusta saakka. Hän oli kokeillut ruokavalion muutosta ja erilaisia ihonhoitorutiineja, mutta mistään ei löytynyt pitkäkestoista ratkaisua.

- Halusin selvitä luontaisin keinoin. Olen aina ollut lääkkeitä vastaan. Vältän jopa särkylääkkeiden syömistä. Lopulta päädyin ihotautilääkärille kysymään, mitä mieltä hän on. Hän määräsi minulle aknelääkekuurin.

- Lääkkeet saatuani olen saanut vertaistukea monelta seuraajaltani, jotka ovat myös aloittaneet kuurin samaan aikaan kuin minä, Tuuli kertoi Seiskalle.

Lue myös: Julkisuuteen 13-vuotiaana noussut laulaja Tuuli avoimena: Kärsin mielenterveysongelmista

Tuuli kertoi haastattelussa, että etenkin ilman meikkiä oleminen on saattanut tuntua siltä kuin kaikki tuijottaisivat, vaikka niin ei tosiasiassa olisikaan.

– Usein välttelin esimerkiksi katsekontaktia ihmisiin. Ihmiset, joilla ei ole ollut iho-ongelmia, eivät tätä ymmärrä. Ei ole väliä, kuinka hyvin hiuksesi tai meikkisi ovat, jos ihosta paljastuu virheitä.

– Tämä lääkehoito kuitenkin toimii sivuvaikutuksista huolimatta. Ihoni kunto vaikuttaa paljon myös itsetuntooni, Tuuli kertoi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »