fbq
Kotimaa
06.07.2021 10:00
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto & Instagram
Janna Hurmerinta
Vau! Janna muistuttaa seuraajiaan täydellisestä bikinivartalosta - julkaisi 4 tyrmäävää kuvaa: "Jos pääsee unohtuu..."
Kotimaa
06.07.2021 10:00
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto & Instagram

Laulaja Janna, 39, kannustaa tuoreella somepäivityksellään kehopositiivisuuteen. Tummahiuksinen laulaja julkaisi sosiaalisen median tileillään neljä tyrmäävän kaunista kuvaa, joissa hän poseeraa todella hehkeänä beigeissä bikineissä.

Kuvatekstissä hän muistuttaa seuraajiaan siitä, että kesähelteillä - tai koskaan muulloinkaan - kenenkään ei tarvitse hävetä tai peitellä vartaloaan. Kaikilla on oikeus pukeutua bikineihin ja näyttää niissä hyvältä.

- Semmosta vaan aattelin tähän väliin muistuttaa, jos pääsee unohtuu näillä jatkuvilla helteillä, että meillä kaikilla on se täydellinen bikinikroppa. Täydellinen bikinikroppa nauttii kesän lämmöstä, hyvästä ruoasta, valoisista illoista, jäätelöstä ja viinistä just niin paljon ku hyvältä tuntuu & vähät välittää siitä mitä muut ajattelee, Janna kirjoittaa kuvatekstissä.

Lue lisää: Bikinikuvassa poseerannut Janna Hurmerinta sai ilkeitä kommentteja ulkonäöstään - vastasi vähättelijöille asiallisen napakasti takaisin

 

Janna on nautiskellut kesästä muun muassa perheensä ja ystäviensä kanssa. Juhannuksen alla Janna lähti muun muassa Sara Siepin, Sabina Särkän, Diandra Floresin ja Shirly Karvisen kanssa bilemökkilomalle.

Naisjoukko nautiskeli somepäivitysten mukaan viiniä 24 tuntia putkeen ja ottivat kaiken irti upeista mökkimaisemista.

Lue myös: Viiniä 24 tuntia putkeen! Julkkiskaunottaret karkasivat bilemökille: Sara Sieppi, Sabina Särkkä ja Janna poseerasivat kameroille puolipukeissa - katso!

Pienen pojan äiti

Janna on syksyllä kaksi vuotta täyttävän poikalapsen äiti. Hän on aika ajoin julkaissut somessa kuvamateriaalia äitiydestään ja lapsestaan.

Janna ja hänen puolisonsa saivat pojan vuonna 2019 hieman yllättäen kesken yhteisen Pariisin-matkan, sillä pienokainen päätti syntyä reilusti ennen laskettua aikaa.

Keväällä Janna avautui perhe-elämästään YouTubessa Päiväirjanmerkintöjä-videosarjassaan.

- Kaikista tärkeintä mulle on tietysti mun perhe. Mikään ei mee sen edelle, artisti kertoi.

Lue lisää: Vaikeneminen päättyi! Petetty Janna Hurmerinta avautui vuosien takaisesta nöyryytyksestä: "Hävetti mennä lähikauppaan"

Lapsen saaminen on tuonut uutta perspektiiviä lahjakkaan muusikon elämään.

- Nyt mun elämällä on oikeesti joku tärkeä merkitys, Janna sanoi keväällä.