fbq
Sami Hintsanen, Varpu Hintsanen ja JVG

Varpu ja Sami Hintsasen edesmennyt Senja-tytär sai ikimuistoisen yllätyksen ennen kuolemaansa: Samalle lavalle JVG:n kanssa!

Muusikko Sami Hintsasen perhettä kohtasi kesällä suuri suru, kun Samin ja hänen Varpu-vaimonsa 8-vuotias tytär Senja menehtyi harvinaiseen syöpään.

Varpu Hintsanen jakoi suru-uutiset koskettavalla kirjoituksella sosiaalisessa mediassa kesäkuussa.

– Suru on varjostanut arkeamme jo pitkään, sillä Senja sairasti syöpää kolme vuotta. Tiesimme, että voimme menettää hänet koska vain ja todennäköisyys siihen oli suuri, Varpu kertoo.

– Olemme eläneet kauan haastavissa olosuhteissa. Yritämme pitää kiinni, ettemme jää junnaamaan negatiiviseen tunteeseen. Senjan menetys on kamala tragedia, mutta se ei tuo häntä takaisin, vaikka jäisimme sängyn alle makaamaan, Sami avautuu tytärpuolensa poismenosta.

Juontaja-laulaja Sami Hintsanen ja Varpu-vaimo hautasivat 8-vuotiaan Senja-tyttärensä: ”Puhuminen on helpottanut tuskaa!”

Sami nousi kesäteatterin lavalle vain muutama päivä tytärpuolensa kuoleman jälkeen. 

– On ollut niitä hetkiä, kun olen miettinyt, että onko naaman vääntelyssä mitään järkeä ja olisiko elämässä jotain tärkeämpää tehtävää. Minut on pitänyt pinnalla se, etten ole masentuneisuuteen taipuva ihminen.

Sami Hintsasen ja Varpu-vaimon suuri suru: kahdeksanvuotias Senja-tytär menehtyi

Hintsaset halusivat järjestää Senjalle ikimuistoisia hetkiä syöpähoitojen aikana. Tytär pääsi muun muassa samalle lavalle JVG:n kanssa.

– Halusimme elää kuin viimeistä päivää, jonka takia ehdimme tehdä yhdessä kaikkea ihanaa, Varpu kertoo.