Hyppää pääsisältöön
Sami Hintsanen ja Varpu

Juontaja-laulaja Sami Hintsanen ja Varpu-vaimo hautasivat 8-vuotiaan Senja-tyttärensä: ”Puhuminen on helpottanut tuskaa!”

Tartu mikkiin -ohjelmastakin tutun laulaja-juontajan Sami Hintsasen, 47, ja hänen Varpu-vaimonsa perhettä kohtasi suuri tragedia alkukesästä, kun perheen 8-vuotias Senja-tytär menehtyi syöpään.

Lue lisää: Sami Hintsasen ja Varpu-vaimon suuri suru: kahdeksanvuotias Senja-tytär menehtyi

– Suru on varjostanut arkeamme jo pitkään, sillä Senja sairasti syöpää kolme vuotta. Tiesimme, että voimme menettää hänet koska vain ja todennäköisyys siihen oli suuri, Varpu kertoo torstaina ilmestyneessä Seiskassa.

– Olemme eläneet kauan haastavissa olosuhteissa. Yritämme pitää kiinni, ettemme jää junnaamaan negatiiviseen tunteeseen. Senjan menetys on kamala tragedia, mutta se ei tuo häntä takaisin, vaikka jäisimme sängyn alle makaamaan, Sami avautuu tytärpuolensa poismenosta.

Lue myös: Sami Hintsasen Varpu-vaimo paljastaa blogissaan perheen suuren surun: "Senja-tyttären syöpä uusiutui"

"Jokaisella oma tapansa käsitellä"

Hintsaset järjestivät Senjalle hiljattain kauniit hautajaiset. Surutyö on vielä kesken.

Sami ja Varpu ovat halunneet puhua avoimesti Senjan sairastumisesta ja poismenosta, koska haluavat tehdä kuolemasta puhumisesta luonnollisempaa.

– Jokaisella perheellä on oma tapansa käsitellä surullisia asioita, mutta meidän kohdallamme puhuminen on helpottanut tuskaa. Minulla kesti pitkään tajuta, että se on vain niin, Sami toteaa.

Lue Samin ja Varpun avoin haastattelu torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Matti Matikainen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!