fbq
Kotimaa
07.08.2021 18:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Matti Matikainen ja Seiskan arkisto
Sami ja Varpu Hintsanen
Järkyttäviä vastoinkäymisiä kokeneet Sami ja Varpu Hintsanen paljastavat suhteensa salaisuuden: ”Olemme yhdessä vain yhdestä syystä”
Kotimaa
07.08.2021 18:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Matti Matikainen ja Seiskan arkisto

Varpu Hintsasen ja Emilia Salorannan Valo joka ei kadonnutkaan -uutuuskirjan julkaisutilaisuudessa viime viikolla oli harvinaisen hauras tunnelma.

Tilaisuudessa muisteltiin Varpu Hintsasen vuonna 2019 kuolleen tyttären elämää. Muistot kahdeksanvuotiaana syöpään menehtyneestä Senjasta noistivat tunteet pintaan niin äidillä kuin tämän nykyisellä miehellä, muusikko-juontaja Sami Hintsasella.

Sami ja Varpu ovat olleet yhdessä jo kuusi vuotta. Avioon he astelivat vuonna 2018.

Lue myös: Kyyneleet virtasivat Varpu Hintsasen uutuuskirjan julkistustilaisuudessa - herkät kuvat julki: "Senja lähettää terveisensä taivaasta"

– Emme vielä ole oikeastaan ehtineet elää sellaista normaalia arkea. Sellaista, jossa olisi kaksi työssäkäyvää ihmistä ja murheena se, onko meillä rahaa laskuihin tai mitä ruokaa tehdään, Varpu kuvailee.

Suhteen salaisuus

Samin mukaan pariskunnan erilainen arki on kuitenkin sellainen, jossa molemmilla on hyvä olla.

– Voimme nauraa ja itkeä yhdessä. Samankaltaisuuksien tuoma yhteenkuuluvuuden tunne yhdistää meitä todella paljon, Sami sanoo.

Varpun mukaan suurten tunteiden myötä on joutunut myös kohtaamaan sen, että puoliso ajattelee ja toimii eri tavalla kuin hän itse.

– Olemme hyväksyneet, että olemme erilaisia ja käsittelemme tunteitamme eri tavalla. Annamme luvan toisillemme olla sellaisia kuin olemme, ja meille se on ehdottomasti ollut yhdistävä tekijä.

Sami ja Varpu paljastivat myös suhteensa salaisuuden.

– Olemme yhdessä vain yhdestä syystä: Rakastamme toisiamme, ja haluamme olla yhdessä. Meillä ei ole mitään muuta syytä, ei mitään sellaista riippuvuussuhdetta. Tuntuu äärettömän hienolta, Varpu ihastelee puolisoaan.

hintsaset
– Varpun kanssa voimme nauraa ja itkeä yhdessä. Samankaltaisuuksien tuoma yhteenkuuluvuuden tunne yhdistää meitä todella paljon, Sami ihastelee puolisoaan. Samin, 49, kanssa poseeraavat varpu, 43, ja vasemmalla Varpun tytär Senni Raappana, 16.

Lue myös: Koko suhde poikkeusaikaa! Korona ei päässyt hetkauttamaan Sami ja Varpu Hintsasta henkisesti: Elimme eristyksissä monta vuotta

Tilaa Seiskan uutiskirje! »