fbq
Varpu Hintsanen

Varpu Hintsanen kipuilee suurta elämänmuutosta: "Koitat pysyä kaistojen välissä kun itkettää"

Muusikko Sami Hintsasen Varpu-puoliso jakaa harvinaisen avoimesti ajatuksiaan ja tuntemuksiaan sosiaalisessa mediassa.

Hänen vanhempi tyttärensä muutti omilleen heinäkuun alussa. Muutto tuntui rakastavasta äidistä vaikealta, ja hän purkikin ajatuksiaan asiaan liittyen pian sen jälkeen.

- Käykö kaikille äideille näin (puhun nyt äideistä, vaikka yhtä lailla nämä koskevat varmasti isiäkin) että yhtenä päivänä vain huomaa lapsen muuttolaatikoita roudatessaan miettivänsä, että ”miten tässä näin kävi”?! Varpu mietiskeli sosiaalisessa mediassa.

“Veikö lapsen syövän kanssa pärjääminen kaiken huomion?” - Varpu Hintsanen pohtii elämänsä kriisejä somessa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nyt, joitakin kuukausia muuton jälkeen, Varpu kertoo Instagram-sivullaan uuteen elämäntilanteeseen sopeutumisesta. Hän julkaisi kuvasarjan itsestään ja tyttäristään, ja luettelee kuvatekstissä omaan kotiinsa muuttaneen lapsen äitiyden huippuhetkiä. Lapsella on esimerkiksi ollut vaikeuksia syyslomatreffien vietitse sopimisessa.

- Taputat itseäsi olalle, kun keksit idean, millä tuplaat mahdollisuutesi onnistua ja saada varattua päivän hänen kallisarvoisesta lomaviikostaan.

Sami ja Varpu Hintsanen myyvät yllättäen ökykotiaan: poreamme, valtava terassi, takka, kesähuone... - katso kuvat!

Hänelle jopa kauppareissu on ollut todella merkityksellinen.

- Mietit marketissa ostoskärryjä työstäessäni, miten onnellinen olet, kun saat ylipäätään viedä hänet kauppaan ja hankkia täydennystä pesuaine- ja jääkaappiin, Varpu kertaa.

Koko suhde poikkeusaikaa! Korona ei päässyt hetkauttamaan Sami ja Varpu Hintsasta henkisesti: Elimme eristyksissä monta vuotta

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lopulta tunteet ovat purkautuneet.

- Juot lapsesi keittiössä hänen keittämäänsä kahvia ja samalla mietit, miten hemmetissä siitä pienestä pölpöttävästä höpötintistä kasvoi yhdessä hetkessä itsekseen asuva nuori nainen, Varpu kuvailee hellästi lastaan.

- Kotimatkalla koitat pysyä kaistojen välissä kun itkettää. Itkettää, vaikka välimatkaa on vain joitain kymmeniä kilometrejä. Siinä nyyhkiessäsi tunnet toisaalta suurta ylpeyttä siitä, että hänen siipensä kantavat - hän osaa, uskaltaa ja pärjää.

Päivä on itkusta huolimatta ollut iloinen.

- Lopulta hymyilet, koska tämä oli paras päivä ikinä.

Sami Hintsanen täytti 50 vuotta - Varpu-vaimo järjesti rakkaalleen kaikkien aikojen yllätyksen: "Täydestä meni!"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lapsensa syövälle menettänyt Varpu on puhunut avoimesti julkisuudessa surustaan ja sen käsittelystä. Viime vuonna julkaistiin hänen ja Emilia Salorannan kirjoittama kirja Valo joka ei kadonnutkaan (WSOY), jossa hän kertoo kokemuksistaan. Hänen nuorempi tyttärensä Senja menehtyi syöpään 8-vuotiaana. 

"Äiti pärjää kyllä" - Varpu Hintsanen ikävöi menehtynyttä lastaan sydäntäsärkevässä tekstissä