fbq
Uutiset
25.12.2020 11:04
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto
Sami ja Varpu Hintsanen
Koko suhde poikkeusaikaa! Korona ei päässyt hetkauttamaan Sami ja Varpu Hintsasta henkisesti: Elimme eristyksissä monta vuotta
Uutiset
25.12.2020 11:04
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto

Aviopari Varpu, 42, ja Sami Hintsanen, 48, kertoo Seiskalle Varpun Senja-tyttären menehtymisen syöpään toissa kesänä muuttaneen perheen arjen lopullisesti.

– Tästäkin joulusta tulee vaikea, koska yksi perheenjäsen on poissa. Joulun merkitys on nykyisin erilainen, ja se pelottaa. Jouluun liittyy paljon muistoja ja tunteita, Varpu sanoo.

Lue myös: Joulu nostaa tunteet pintaan Sami ja Varpu Hintsasen perheessä: Senja-tyttären poismeno muutti arjen lopullisesti

Vuonna 2015 tavanneet Varpu ja Sami avioituivat maaliskuussa 2018.
Vuonna 2015 tavanneet Varpu ja Sami avioituivat maaliskuussa 2018.

Ei kulutusjuhlaa

Hintsasten perheessä joulutunnelma ei synny paketeista tai kulutusjuhlasta. Sami kertoo, että joulusta ovat karisseet kokonaan pois materialistiset arvot. Tärkeintä on läheisyys ja perheen kanssa yhdessä oleminen.

– Vuositulomme ovat tänä vuonna pudonneet 95 prosenttia, mutta muuten tämä aika ei näyttäydy erilaisena historiamme valossa. Olemme Varpun kanssa eläneet poikkeusaikaa koko suhteemme ajan, joten korona ei ole meitä juuri hetkauttanut henkisesti.

– Senjan sairastelun takia elimme eristyksissä monta vuotta. Tämä on vain jatkumoa sille, Varpu lisää.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »