fbq
Vappu pimiä

Vappu Pimiä yllätti Maajussi-Tuomon ja Marjo-rakkaan peuhaamasta navetan takaa - nyt pariskunta sai lapsen! 

Maajussille morsian -ohjelman juontaja Vappu Pimiä paljasti Instagram-tilillään iloisen uutisen. Kaksi vuotta sitten ohjelmassa tavanneet maajussi Tuomo Siljanen ja punapäinen Marjo-rakas saivat lapsen. Juontaja oli itse yllättänyt parin jo kuvausten aikana peuhaamasta navetan takana.

vappu pimiä maajussille morsian
Vappu Pimiä ennen ohjelman kuvauksia vuonna 2018. 

Korona sotki muuttosuunnitelmat! Viekö rakkaus fitness-kaunottareen Maajussi-Maunon kaupunkiin?!

Sarjassa syttyi sydämellinen rakkaustarina maajussi Tuomon ja punapäisen Marjon välillä vuonna 2018. Vappu halusi jakaa pariskunnan yhteisen taipaleen kokonaisuudessaan muidenkin tietoisuuteen. Tuolloin Vappu juonsi vasta sarjan toista tuotantokautta, kun lähti parittamaan Tuomoa ohjelmassa. 

- Vein melkoisen kirjepinon Rantasalmelle Tuomon käsiin. . Kun siinä yhdessä avattiin kirjeitä ja katsottiin videoita, ei Marjon kirje tullut vielä tuolloin vastaan, Vappu muistelee.

Kirje löysi kuitenkin tiensä Tuomon käsiin. 

- Tuomo luki Marjon kirjeen itsekseen ja kutsui hänet yhdeksi ehdokkaaksi Naantaliin.

Vappu heti aisti heidän välillään jotain, kun näki Marjon ensimmäistä kertaa. 

- Teillä on ihan naimanaamat, Vappu sanoi Tuomolle. 

Vappu kuvailee saneensa todella vahvan tunteen siitä, että Tuomo voisi löytää rakkauden Marjosta.

Koronakriisi muutti Vappu Pimiän tv-ohjelman kertaheitolla - studiolla merkittäviä erikoisjärjestelyjä! 

Eikä juontaja täysin väärässä ollutkaan, koska maajussi oli saanut saman tunteen pikatreffien jälkeen. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Olet sinä Vappu melkoinen noita, Marjo vaikuttaa tosi hyvältä, Tuomo vitsaili tuolloin. 

Vapun silmissä peli oli jo alusta asti selvä. Hänestä Tuomon mielessä taisi pyöriä Marjo koko sarjan ajan. 

- Tuomo käyttäytyi herrasmiesmäisesti kaikkia ehdokkaita kohtaan.

maajustti-tuomo
Maajussi Tuomo vuonna 2018 ennen sarjan kuvauksia. 

Juontajan mukaan myös Marjo oli haaveillut maaseutuelämästä ennen sarjaan osallistumista.

- Marjo oli tehnyt ennen ohjelmaan osallistumista aarrekartan, johon hän oli laittanut haaveeksi parisuhteen ja asumisen maaseudulla.

Arvatenkin Tuomo oli valinnut Marjon kumppanikseen ohjelmassa. Kuvausten aikana he joutuivat kuitenkin odottamaan navetan takana, kun muiden ehdokkaiden lähtötunnelmat taltioitiin. Silloin Vappu sai pariskunnan kiinni hempeilemästä. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Yllätin minä tämän nuoren parin jo heti pussailemasta navetan takaa!

Juontaja oli innoissaan ruvennut ennustamaan pariskunnan tulevaisuutta. 

- Silloin taisin sanoa meidän työryhmälle, että katsokaapa vaan. Täällä soi hääkellot tai pieni kääryle tulee taloon parin vuoden sisällä. 

Vappu Pimiä pakeni koronakeskiöstä: Mökkielämä on turvallisin vaihtoehto!

Tietenkin ennustuksen paikkaansa pitävyys piti käydä tarkistamassa parin vuoden jälkeen. 

- Tänään mentiin sitten tapaamaan tätä ihanaa 7 viikkoista käärylettä. En voisi olla onnellisempi Tuomon ja Marjon puolesta!

Vappu myös ylpeilee omista tulevaisuudennäkötaidoillaan. 

- Olen vähän myös rinta rottingilla, kun olen saanut olla pienessä roolissa tässä ihanassa rakkaustarinassa! 

Hän kuitenkin haluaa jättää vielä yhden toivomuksen pariskunnalle.

- Kaikkea hyvää ihanat Tuomo, Marjo ja perhe ja seuraavaksi odotellaan sitten niitä hääkelloja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kerron teille ihanan tarinan! Kaksi vuotta sitten, kun juonsin toista kauttani Maajussille morsian ohjelmaa, vein melkoisen kirjepinon Rantasalmelle Tuomon käsiin. Kun siinä yhdessä avattiin kirjeitä ja katsottiin videoita, ei Marjon kirje tullut vielä tuolloin vastaan. Tuomo luki Marjon kirjeen itsekseen ja kutsui hänet yhdeksi ehdokkaaksi Naantaliin. Kun näin Marjon Naantalissa, sanoin Tuomolle, että katsopas tuota punapäätä vähän tarkemmin, sillä teillä on ihan naimanaamat ja jotenkin mulle tuli vaan tosi vahva tunne, että näillä kahdella saattaisi synkata, tuntematta Marjoa yhtään. Kun Tuomo tuli pikatreffeiltä, kävin utelemassa, että noooh? Tuomo sanoi: "Oot sä Vappu melkoinen noita, Marjo vaikuttaa tosi hyvältä!"Kun Marjo sitten meni farmiviikolle, taisi peli olla aika äkkiä selvä, vaikkakin Tuomo käyttäytyi herrasmiesmäisesti kaikkia ehdokkaita kohtaan. Kerrottakoot myös, että Marjo oli tehnyt ennen ohjelmaan osallistumista aarrekartan, johon hän oli laittanut haaveeksi parisuhteen ja asumisen maaseudulla. Kun Tuomo sitten farmiviikon päätteeksi teki valinnan ja hän joutui Marjon kanssa navetan taakse odottamaan hetkeksi, kun kuvattiin vielä muiden ehdokkaiden lähtö tunnelmia, yllätin minä tämän nuoren parin jo heti pussailemasta navetan takaa! Silloin taisin sanoa meidän työryhmälle, että katsokaapa vaan, niin täällä soi hääkellot tai pieni kääryle tulee taloon parin vuoden sisällä. Tänään mentiin sitten tapaamaan tätä ihanaa 7 viikkoista käärylettä. En voisi olla onnellisempi Tuomon ja Marjon puolesta ja olen vähän myös rinta rottingilla, kun olen saanut olla pienessä roolissa tässä ihanassa rakkaustarinassa! Tässä myös loistava esimerkki siitä, että #maajussillemorsian on ohjelma, johon lähdetään ihan oikeasti etsimään elämän rakkautta! Kaikkea hyvää ihanat Tuomo, Marjo ja perhe ja seuraavaksi odotellaan sitten niitä hääkelloja.. 😉😍💓 #maajussillemorsian #rakkaudenasialla #lovemyjob #pyydäniinsaat #vetovoimanlaki @tu_si86 @maetrjoo

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali) on