fbq

Uutta tietoa: Tämä on Johanna Tukiaisen Blue-koiran kohtalo

Poliisi uhkasi lopettaa Johanna Tukiaisen 5-vuotiaan Blue-koiran. Koira otettiin kohublondilta pois viranomaispäätöksellä.

Seiska uutisoi jo aiemmin kohublondi Johanna Tukiaisen Blue-koiran surullisesta kohtalosta.

Ruotsin viranomaiset ottivat chihuahua-rotuisen koiran huostaan sillä perusteella, ettei Johanna kyennyt tarjoamaan koiralle eläinsuojelulakien mukaista ympäristöä.

Johanna teki päätöksestä valituksen Tukholman lääninhallitukseen, mutta valitus hylättiin. Näin ollen Johanna ei saanut Blueta takaisin. Asia oli viranomaiskäsittelyssä loppukesästä. 

- Sinulla on täydellinen ymmärryksen puute toimia vastuullisena eläimen omistajana, lääninhallituksen päätöksessä todettiin tylysti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Poliisit tekivät lopettamispäätöksen

Poliisiviranomaisten raportista ilmeni, että koirasta oli tehty lopettamispäätös. 

Poliisi eristi Johanna Tukiaisen kodin – tällaisia kauheuksia oven takaa paljastui

Blue odotti lopullista kohtaloaan hoitokodissa. Hoitokodissa koiran oli raportoitu olevan erittäin pelokas kaikkia ääniä kohtaan.

Raportin mukaan Blue halusi paeta pienintäkin ääntä, se pelkäsi jopa ovien sulkemisääniä.

Nyt Seiska on saanut selville uutta tietoa viisivuotiaan koiran kohtalosta.

Veijo kuljetti Johannan Blue-chihuahuaa sylissään kesällä Helsingin käräjäoikeuteen. Koira ei päässyt oikeussaliin, joten se vietiin kohublondin asianajajan toimistolle.
Veijo kuljetti Johannan Blue-chihuahuaa sylissään kesällä Helsingin käräjäoikeuteen. Koira ei päässyt oikeussaliin, joten se vietiin kohublondin asianajajan toimistolle.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Blue on toipunut sen verran hyvin, ettei sitä tarvitse lopettaa, Seiskalle kerrotaan.

- Nyt Bluelle etsitään uutta kotia. Ihanaa, ettei nuorta koiraa tarvitse lopettaa. Toivottavasti Blue saa hyvän loppuelämän, Seiskalle iloitaan.

Stressaava koti

Poliisi pelasti Bluen Johannan Ruotsin-asunnosta, jossa Johanna ja hänen miespuolinen ystävänsä olivat tapelleet rajusti viranomaispapereiden mukaan. 

Poliisin karu raportti Johanna Tukiaisen huostaanotetusta Blue-koirasta: Oli pelokas ja haisi oksennukselle

Koira oli ollut samassa tilassa, jossa asunnon seinään oli tullut reikä ja uuni rikkoutunut.

Viranomaisraportin mukaan asunnossa oli myös ihmisen oksennusta. Lisäksi lattioilla oli tahroja, joita viranomaiset epäilivät virtsaksi. Tämän vuoksi Blue haisi oksennukselta ja virtsalta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Sinun ja ystäväsi välinen riita on ollut koiralle erittäin stressaava ja epämiellyttävä tilanne, etenkin kun Blue on jo aiemmin pelännyt kovia ääniä, viranomaisraportissa todettiin.

- Asuntosi seinä ja uuni on tuhottu, joten sen on täytynyt aiheuttaa erittäin kovaa ääntä joka on stressannut erityisen paljon jo valmiiksi pelokasta koiraa, viranomaiset perustelivat Tukiaiselle, joka yritti saada koiraa takaisin itselleen.