Katso kuvat!
Eveliina Tikka. Kuva TImo Korhonen.

Ukkomiesten on turha tavoitella! Sinkkumissi Eveliina Tikka etsii treffiseuraa Tinderissä – saanut rivoja ehdotuksia

Kotimaa | 25.03.2021 20:01

Hiljattain eronnut missikaunotar Eveliina Tikka, 25, palasi sinkkumarkkinoille ja on valmis löytämään uuden rakkauden. 

Deittailua kaipaava Eveliina nähtävästi etsiikin treffiseuraa suositusta Tinder-sovelluksesta, sillä hänen kuvistaan on tehty sinne profiili. 

Eveliina paljastaakin Seiskalle puhelimen välityksellä, että profiili todella on hänen. Seuranhakusovelluksen edellisestä käyttökerrasta on hänen mukaansa vierähtänyt muutama tovi, koska hänellä oli siellä profiili viimeksi käytössä 19-vuotiaana. 

- Tein sen sinne tuossa yhtenä päivänä. En ole siellä hirveästi puhunut kenellekään, kun ei ole ollut aikaa selata, Eveliina kertoo. 

Lue myös: Sinkkumissi Eveliina Tikka riisui rohkeisiin alusvaatekuviin – ”Olen valmis rakastumaan” 

Seuranhakusovelluksessa on käytetty vaaleaverikön Instagram-tilitä viittä kuvaa, joissa hän on häikäisevän kauniina. 

Lue myös: Tässä on missikaunotar Eveliina Tikan uusi Charlie-rakas - romanttiset yhteiskuvat julki! "Tapasimme musiikkivideon kuvauksissa"

Ehdotuksia

Häntä pitävät työt ja opiskelut kovin kiireisenä, minkä takia treffeille lähteminen on jäänyt väliin. Eveliina myös kertoo saavansa Tinderissä törkeitäkin ehdotuksia. 

- Tuleehan siellä vaikka minkälaisia ehdotuksia. Todella rivoja viestejä olen saanut. Ihan suoraan ehdoteltu kaikenlaista, ja olen joutunut sitten poistamaan ne matchit. 

Sovelluksessa siis etsitään treffikumppaneita kuvien perusteella. Jos molemmat osapuolet tykkäävät toistensa kuvista, heistä tulee yhteensopivasti match. 

Lue myös: Tyrmäävät kuvat! Missikaunotar Eveliina Tikka heittäytyi keskikesän kunniaksi – ”Viihdyn ilman rihman kiertämää!”

Parin voi poistaa, jos huomaakin, ettei ajatusmaailmat kohtaa tai toisesta paljastuukin yllättäviä piirteitä. 

- Yksi matcheistä poistamani mies olikin naimisissa ja avoimessa suhteessa, että ei kiitos tämmöisiä. Eveliina kertoo. 

Lue myös: Välit poikki! Tuomas Enbuskesta riitaisasti eronnut missikaunotar Eveliina Tikka: Emme ole olleet tekemisissä!

Paras paikka

Maailmaa mullistavaan tilanteen nähden Eveliina pitääkin Tinderiä hyvänä paikkana tutustua ihmisiin, mikä on tällä hetkellä varmasti totta, kun ravintolat ovat kiinni. 

- Korona-aikana kun ei pääse mihinkään ravintolaan tai muuhun, missä olen normaalisti tutustunut ihmisiin. 

Lue myös: Eveliina Tikka järkyttyi luettuaan Tuomas Enbusken väitteet ryhmäseksistä: "Hän yrittää varmasti kehua itseään"

Sovelluksesta hän toivookin löytävänsä treffiseuraa, ja vaikka romantiikan kipinät eivät tulisesti iskisikään, ovat hänelle uudet ystävyydetkin tervetulleita. Hänen etsimien henkilöiden pitää kuitenkin olla hieman erikoisempia tyyppejä, joten tavalliset kaduntallaajat eivät Eveliinaa kiinnosta. 

- Minulle saa laittaa treffipyyntöä, mutta ei mitään tosi suoria ja rivoja ehdotuksia.

Lue myös: Missikaunotar teki rikosilmoituksen! Tuomas Enbusken ex-rakas Eveliina Tikka: Hakeudu hoitoon, Tuomas!

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!