fbq
Kotimaa
24.03.2021 07:47
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Eveliina Tikka
Sinkkumissi Eveliina Tikka riisui rohkeisiin alusvaatekuviin – ”Olen valmis rakastumaan”
Kotimaa
24.03.2021 07:47
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Kultakutrinen missikaunotar Eveliina Tikka, 25, on jälleen sinkku. Eveliina erosi brittiläisestä Charlie-rakkaastaan kuukausi sitten.

– Meillä olikin lopulta eri arvomaailmat, eikä minulla ollut enää rakkauden tunteita häntä kohtaan, Eveliina huokaisee.

Nyt vaaleaverikkö kertoo olevansa taas valmis rakastumaan.

– Vielä en ole ehtinyt, mutta haluaisin deittailla. Tarvitsen asiallisen ja tasapainoisen miehen. Luotettavuus on tärkeintä, enkä siedä mitään sekoilua.

– Miehessä viehättää huoliteltu ulkonäkö. Ei tarvitse olla täydessä tikissä, mutta pitää olla terveelliset elämäntavat, ja urheilullinen ulkonäkö on plussaa.
Iän suhteen Eveliina on joustava, mutta myöntää suosivansa itseään varttuneempia miehiä.

– Ei haittaisi, jos uusi kumppani olisi vähän alle 30, mutta mieluummin siitä ylöspäin. Ei nyt yli kuusikymppinen kuitenkaan, kiitos! hän naurahtaa.

Lue myös: Tässä on missikaunotar Eveliina Tikan uusi Charlie-rakas - romanttiset yhteiskuvat julki! "Tapasimme musiikkivideon kuvauksissa"

Pakit nännivilauttelulle

Eveliinalle tarjottiin hiljattain töitä eräästä suomalaisesta elokuvasta. Kaunotar kuitenkin päätti jättää keikan väliin.

– Minun olisi pitänyt esiintyä vähissä vaatteissa, minkä takia kieltäydyin roolista.

– Alusvaatekuvaukset ovat minulle ok, mutta roolia varten vaadittiin nännien vilauttelua! Siihen vedän rajan, en suostu alastonkohtauksiin.

Missikaunotar toivoo löytävänsä uuden kullan ennen kesää. – Viihdyn hyvin myös sinkkuna, mutta onhan se ihanampaa, kun voi nauttia jonkun kanssa elämästä.
Missikaunotar toivoo löytävänsä  uuden kullan ennen kesää. – Viihdyn hyvin myös sinkkuna, mutta  onhan se ihanampaa, kun voi  nauttia jonkun kanssa elämästä.

Lue myös: Tyrmäävät kuvat! Missikaunotar Eveliina Tikka heittäytyi keskikesän kunniaksi – ”Viihdyn ilman rihman kiertämää!”

Törkyviestejä satelee

Somessa Eveliinalla riittää yhteydenottajia.

– Minulle ehdotellaan välillä todella outoja juttuja. Esimerkiksi kameraostoksilla kysyttiin, olenko perustamassa OnlyFans-tilin, missi sanoo viitaten alastonkuvista tunnettuun sovellukseen.

Eveliina saa melkein päivittäin kummallisia viestejä. Kaunotarta lähestyttiin asiattomasti jopa LinkedIn-palvelussa, joka tunnetaan työelämään keskittyvänä sovelluksena.

– Siellä eräs mies esiintyi ihan omalla nimellään ja noin vain haukkui minut todella törkeästi. Hän jopa uhkaili tulevansa käymään työpaikallani, Eveliina ihmettelee.

Eveliina Tikka on valmis palaamaan deittailun ihmeelliseen maailmaan. – En ole kuitenkaan vielä ehtinyt käydä treffeillä, hän paljastaa.
Eveliina Tikka on valmis palaamaan deittailun ihmeelliseen  maailmaan. – En ole kuitenkaan  vielä ehtinyt käydä treffeillä, hän  paljastaa.

Lue myös: Välit poikki! Tuomas Enbuskesta riitaisasti eronnut missikaunotar Eveliina Tikka: Emme ole olleet tekemisissä!

Syyttet jäivät nostamatta

Eveliina kertoi viime vuonna tehneensä rikosilmoituksen Jodelissa julkaistuista törkeyksistä. Jodelissa käyttäjät juoruilevat nimettöminä.

– Lopulta syytteitä ei nostettu, koska poliisin mukaan ei ollut syytä epäillä rikosta.

Hän kertoo, että Jodelissa hänen ulkonäköään kommentoitiin ilkeästi. Viesteissä kommentoitiin rajusti myös Eveliinan exää, toimittaja Tuomas Enbuskea.

Toimittaja Tuomas Enbuske palasi julkisuuteen joulukuussa. Sittemmin hän on kertonut mielenterveysongelmistaan esimerkiksi podcast-sarjassaan Enbusken hullun paperit.
Toimittaja Tuomas  Enbuske palasi  julkisuuteen  joulukuussa.  Sittemmin hän  on kertonut  mielenterveysongelmistaan  esimerkiksi podcast-sarjassaan Enbusken hullun paperit.

Lue myös: Eveliina Tikka järkyttyi luettuaan Tuomas Enbusken väitteet ryhmäseksistä: "Hän yrittää varmasti kehua itseään"

”Prosessi kesken”

Eveliinalla on ollut asiaa poliisille ennenkin, sillä hänellä on käynnissä rikosprosessi Tuomasta vastaan.

Missikaunotar on kertonut jo aiemmin Seiskalle, kuinka yksi ex-parin riidoista äityi niin pahaksi, että Tuomaksen asunnolle piti hälyttää poliisit.

– Prosessi on edelleen kesken, vaikka Tuomas suostui viime kesänä sovitteluun.

– Emme ole olleet Tuomaksen kanssa missään tekemisissä, ja estin hänen profiilinsa näkymisen itselleni myös somessa.

Eveliina ei kanna kaunaa Tuomakselle mutta toivoisi tältä anteeksipyyntöä. – Hän ei ole tehnyt omasta mielestään mitään väärää.
Eveliina  ei kanna  kaunaa  Tuomakselle  mutta toivoisi  tältä anteeksipyyntöä. – Hän ei  ole tehnyt omasta mielestään mitään väärää.

Lue myös: Missikaunotar teki rikosilmoituksen! Tuomas Enbusken ex-rakas Eveliina Tikka: Hakeudu hoitoon, Tuomas!

”Vastaa teoistasi”

Tuomas palasi julkisuuteen joulukuussa ja antoi Helsingin Sanomille yllättävän haastattelun terveydentilastaan. Siinä hän kuitenkin kiisti eroriidat.

Eveliina iloitsee sitä, että Tuomas oli hakeutunut hoitoon.

– On hyvä, että hän on hankkinut apua, mutta mielestäni hän edelleen ylläpitää tietynlaista kulissia. Hän ei ole myöntänyt tekojaan eikä pyytänyt anteeksi.

Eveliina sanoo toivovansa Tuomakselle kaikkea hyvää.

– Mielestäni Tuomaksen pitäisi kuitenkin aikuistua ja myöntää tekonsa. Hänen hulluuttaan ei pitäisi palvoa. Ihmisten on tajuttava, että Tuomas on oikea ihminen, joka tekee virheitä. Hänen pitäisi vastata teoistaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »