fbq
Kotimaa
07.04.2021 06:02
Teksti: Panu Hörkkö ja Anna Tenhu|Kuvat: Panu Hörkkö
Maisa Torppa
Tuskan ulvaisuja! Kohukaunotar Maisa Torpan piinaava odotus työpäivän jälkeen – paparazzikuvat!
Kotimaa
07.04.2021 06:02
Teksti: Panu Hörkkö ja Anna Tenhu|Kuvat: Panu Hörkkö

Seiska kertoi viime viikolla, että kohukaunotar Maisa Torpan, 29, unelmaura lentoemona jäi lyhyeksi, sillä kohublondin työsuhde on nyt purettu. Lähteet vahvistavat tämän tapahtuneen maaliskuun alussa.

Lue lisää: Shokkipotkut lentoyhtiöstä! Maisa Torpan syöksykierre syvenee – kuvat kohukaunottaren rajusta muodonmuutoksesta Seiskassa!

Seiska selvityksen mukaan Maisa on nyt hankkiutunut uudelle uralle. Hän käy päivätöissä purserin työtä vähemmän seksikkäässä paikassa: kohukaunotar vastailee Helsingin kaupungin koronaneuvontapuhelimeen Kallion vanhan virastotalon uumenissa.

Tunnistaisitko tätä toppatakkista naista Maisa Torpaksi? Meikitön kohublondi istui viime torstaina pitkään uuden työpaikkansa parkkipaikalla Helsingissä Kallion virastotalolla.
Tunnistaisitko  tätä toppatakkista naista  Maisa Torpaksi? Meikitön  kohublondi istui  viime torstaina  pitkään uuden  työpaikkansa  parkkipaikalla  Helsingissä  Kallion virastotalolla.

Lue myös: Tunnistaisitko tätä naista Maisa Torpaksi? Meikitön kohublondi bongattiin uuden työpaikkansa parkkipaikalta – kuva!

Seiskan paparazzi havaitsi viime torstaina, miten Maisan mies heitti kohukaunottaren herrasmiehen elkein töihin aamuvarhaisella.

Kun työt iltapäivällä olivat ohi, meikitön julkkis tuli ulos virastotalosta huolestuneen näköisenä. Maisan ongelmat alkoivat, sillä kukaan ei ollutkaan häntä vastassa.

Väsyneen ja kärttyisen oloinen Maisa joutui odotelemaan liki puoli tuntia kyytiä. Ilmeet vaihtelivat turhautuneisuudesta tuskaan.
Väsyneen ja kärttyisen oloinen Maisa  joutui odotelemaan  liki puoli tuntia kyytiä. Ilmeet vaihtelivat  turhautuneisuudesta tuskaan.

Lue myös: Maisa Torpan uusi ura! Potkut saanut kohukaunotar vastailee puhelimeen virastotalossa

Maisa näpytteli kännykkäänsä tuskaisen näköisenä ja päästi suustaan tuskan ulvaisuja. Hän yritti myös soittaa jonnekin, mutta ilmeisen tuloksetta.

Lopulta Maisa meni puhisten istumaan virastotalon aidalle ja oli ilmeestä päätellen varsin kärttyisellä päällä. Ylös noustessaan hän näytti hetken siltä, kuin pillahtaisi itkemään.

Arkinen vaaleaverikkö näpytteli pihalla kännykkäänsä närkästyneenä.
Arkinen vaaleaverikkö näpytteli  pihalla kännykkäänsä närkästyneenä.

Lue myös: Jatkuvia ristiriitoja! Nyt puhuvat unelmatyönsä menettäneen Maista Torpan ex-kollegat: ”Potkut olivat vain ajan kysymys”

Parinkymmenen minuutin piinallisen odotuksen jälkeen Maisaa tultiin hakemaan. Noutaja ei kuitenkaan ollut oma aviopuoliso, vaan ystävällinen naapuri Nurmijärveltä tuli häntä kuskaamaan.

Lopulta naapuri tuli ja otti Maisan kyytiinsä.
Lopulta naapuri  tuli ja otti Maisan kyytiinsä.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »