Markus Kuotesaho

Tuore kunnanvaltuutettu Markus ” Romutransu” Kuotesaho vaikenee ajamistaan asioista: On minulla kaikenlaisia arvoja

Kotimaa | 18.06.2021 08:23

Yksi viime sunnuntain kuntavaaleissa läpi menneistä julkkisehdokas on Romutransuna tunnettu siikajokelainen romukauppias Markus Kuotesaho, 61. Markus valittiin valtuustoon keskustan listoilta.

– Ei valinta yllätyksenä tullut, mutta se tuli, että sain 86 ääntä. Kuuluisuuteni varmasti vaikutti tulokseen. Sanon suoraan, mitä mistäkin olen mieltä, Markus kommentoi Seiskalle.

Lue myös: Kuntavaalit vilisi julkisuudesta tuttuja ehdokkaita - katso, miten julkkiksille kävi!

Romukauppias ei usko, että valtuutettuna oleminen juurikaan muuttaa hänen elämäänsä. Yksi asia on kuitenkin tehtävä ihan ensimmäiseksi.

– Laatikossa on tietokone odottamassa asennusta. Minulla ei ole sellaista ennen ollut. Siinä on oma savottansa alkaa kytätä nettiä, Markus tuumii.

Markus Kuotesaho pysyi vielä vaiti siitä, mitä asioita aikoo uutena valtuutettuna ajaa. – En sitä nyt kommentoi, on minulla kaikenlaisia arvoja.
Markus Kuotesaho pysyi vielä vaiti siitä, mitä asioita aikoo uutena valtuutettuna ajaa. – En sitä nyt kommentoi, on minulla kaikenlaisia arvoja.

Lue myös: Revonlahden suurmies pääsi irti! Romutransu Markus Kuotesaho villitsi fanejaan – ”Tuli vähän vahingossa keikka”

Markus pysyi vielä vaiti siitä, mitä asioita aikoo uutena valtuutettuna ajaa.

– En sitä nyt kommentoi, on minulla kaikenlaisia arvoja.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!