Katso videot!

Revonlahden suurmies pääsi irti! Romutransu Markus Kuotesaho villitsi fanejaan – ”Tuli vähän vahingossa keikka”

Kotimaa | 12.06.2021 19:02

Romutransuna tunnettu Markus Kuotesaho, 61, valitteli Seiskalle muutama kuukausi sitten typötyhjää keikkakalenteriaan. Toissa viikonloppuna Romutransun rukouksiin vihdoin vastattiin, ja Revonlahden suurmies pääsi irti.

Lue myös: Viranomaisten määräyksiin myöntynyt Markus ”Romutransu” Kuotesaho jyrähtää: Pienim*lkk*isten propagandaa!

Laulupaikkana oli Kasitien kupeessa komeileva Järvelänjärven Grilli-Cafe. Paikka sopi romuteemaan oivallisesti, sillä kioski sijaitsee aivan Raahen terästehtaan kupeessa.

– Tuli vähän vahingossa keikka. Romppasen Jormalla sattui olemaan kesäkauden avaus, ja menin sanomaan, että otahan Jompe meikäläinen laulamaan. Se oli siinä, Markus kehaisee.

Lue myös: ”Näyttääkö täällä muka sotkuiselta?” Romutransu Markus Kuotesaho sai ympäristöviranomaiselta tiukan määräyksen – ”On käynyt heilumassa täällä kuin tyylimylly”

Itse itselleen keikan järjestänyt Markus yllättyi yleisön positiivisesta vastaanotosta. – Kai se pittää ruveta treenaamaan, kun kerran onnistuu tuo laulaminen.
Itse itselleen keikan järjestänyt Markus yllättyi yleisön positiivisesta vastaanotosta. – Kai se pittää ruveta treenaamaan, kun kerran onnistuu tuo laulaminen.

Putosin rytmistä

Voivottelun sijaan keikan kehittäminen itselle kannatti, sillä yleisön vastaanotto oli hyvä.

– No nuo mokomat kehuivat hirveästi, ja lauloin kuulemma aivan hyvin. Lapin poika on sellainen viisu, jonka monesti väittävät minun osaavan laulaa.

– Omasta mielestäni mikkään ei mennyt mitenkään, paitsi Pettäjän tie. Se nyt meni vielä jotenkuten. Yhdessä kappaleessa putosin täysin tahdista.

Lue lisää Markuksen keikkakokemuksesta tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Markku Ruottinen
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Nämä kuvat parkkipaikkaseksistä eivät unohdu: nyt Jenni Dahlman ja Ossi Väänänen ovat vihdoin aviopari – katso kuvat ja video!

Katso video!

Oho! Lauri Tähkä loukkaantui keikalla – hurja video ontumisesta julki!

Vain Seiskassa!

Kansa on puhunut! Tätä mieltä Matti Nykäsen laulunäytelmästä ollaan – Erkki, Ella, Petra ja Pertti lataavat rehellisen mielipiteensä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!