fbq
Kotimaa
03.11.2021 18:16
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto
Tuomas Enbuske
Tuomas Enbuske podcast-sarjassaan: "Paras ystäväni pani mun tyttöystävää"
Kotimaa
03.11.2021 18:16
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto

Tänään julkaistussa Tuomas Enbusken juontamassa Enbusken hullun paperit -podcastissa Tuomaksen vieraana on hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti. Tuomas ja Martina keskustelevat jaksossa muun muassa Martinan ihmissuhteista ja hänen tekeillä olevasta Revenge body with Martina Aitolehti -sarjasta.

Hullun paperit -podcastissa myös juontaja, eli Tuomas kertoo henkilökohtaisista kipupisteistään. Tämänpäiväisessä jaksossa Tuomas päättääkin avautua todella kipeästä asiasta, josta hän ei ole ennen puhunut julkisuudessa.

- Paras ystäväni pani mun tyttöystävää muutama vuosi sitten, Tuomas tilittää Martinalle.

Tuomas jatkaa, että hänen tuolloisessa suhteessaan oli hankaluuksia.

- Mä oikeasti avauduin hänelle parisuhteeni ongelmista, esimerkiksi yöllä itkin hänelle puhelimessa. Tämä saatanan sama jätkä sitten pani tyttöystävääni, Tuomas kertoo podcastissa.

- Mulla tuli sellainen fiilis, että onko kaikki muut tulleet hulluksi vai olenko minä tullut hulluksi. Tässä meni luottamus kaikkeen, hän jatkaa.

Tuomas lisäsi kuitenkin päässeensä asiasta yli ja totesi, ettei hän enää mieti asiaa oikeastaan koskaan.

Seiska uutisoi jo aiemmin tänään, että myös Martina avautui kyseisessä podcastissa ystävyydestä ja erityisesti Sofia Belórfista

Lue myös: Martina Aitolehti avautuu Tuomas Enbusken podcastissa Sofia Belórfista: "Kavereiden kumppaneihin ei kosketa"

Kertoi suhteensa päättymisestä

Tuomas avautuu myös jakson alkupuolella siitä, että hänen vuoden ajan kestänyt suhde on päättynyt taannoin. 

- Mä oon jotenkin tosi allapäin siitä. Mun mielialat vaihtelee niin, että koen joka toinen päivä olevani maailman siistein jätkä, ja joka toinen päivä minulla on älytön ikävä tätä tyyppiä.

Lue myös: Tuomas Enbuskelta rajuja tunnustuksia podcastissa: Nöyryytti "rumempia" katuprostituoituja ja käytti illassa 600 euroa huumeisiin - poliisien vierailu kokaiinibileissä vain kiihotti

Tuomas Enbuske
Tuomas ei päästä myöskään itseään helpolla podcastissaan.


Tuomas lisää vielä, että tiedostaa sen, ettei suhteesta olisi tullut mitään. Lisäksi hän kysyy Martinalta neuvoa siihen, miten hän pääsisi tilanteesta eteenpäin.

- Tuo on aika yleistä, että tunteet vaihtelevat. En ole kuitenkaan varmaan paras parisuhdeneuvoja, Martina heittää itseironisesti.

Martina Aitolehti
Suhdekiemuroistaan tunnettu Martina ei ole mielestään paras parisuhdeneuvoja.

Tuomas kertoi myös äidistään, joka valittaa aina pojalleen, miksi tämän parisuhteet ei kestä.

- En voi sanoa hänelle sitä, että vaikka näytän tältä, niin minulla on valikoimaa. Minun serkuillani Oulussa ei ole samanlaista valikoimaa kuin minulla, koska olen tällainen hyvätuloinen, komea ja isopeniksinen mies, Tuomas heittää pilkettä silmäkulmassa.

- Wou, Martina saa sanotuksi hekotukseltaan.

Lue myös: Ex-rakas Eveliina Tikka julkisuuteen palanneesta Tuomas Enbuskesta: ”Hän edelleen ylläpitää kulissia”