Eveliina Tikka ja Tuomas Enbuske

Ex-rakas Eveliina Tikka julkisuuteen palanneesta Tuomas Enbuskesta: ”Hän edelleen ylläpitää kulissia”

Kotimaa | 23.03.2021 07:13

Tuomas Enbusken ex-rakkaalla Eveliina Tikalla, 25, on käynnissä rikosprosessi Tuomasta vastaan.

Missikaunotar on kertonut jo aiemmin Seiskalle, kuinka yksi ex-parin riidoista äityi niin pahaksi, että Tuomaksen asunnolle piti hälyttää poliisit.

– Prosessi on edelleen kesken, vaikka Tuomas suostui viime kesänä sovitteluun.

– Emme ole olleet Tuomaksen kanssa missään tekemisissä, ja estin hänen profiilinsa näkymisen itselleni myös somessa.

Lue myös: Missikaunottaren tyrmäävät alusvaatekuvat Seiskassa! Tuomas Enbusken ex-rakas Eveliina Tikka lähettää karut terveiset: Aikuistu ja pyydä anteeksi!

Toimittaja Tuomas  Enbuske palasi  julkisuuteen  joulukuussa.  Sittemmin hän  on kertonut  mielenterveysongelmistaan  esimerkiksi podcast-sarjassaan Enbusken hullun paperit.
Toimittaja Tuomas  Enbuske palasi  julkisuuteen  joulukuussa.  Sittemmin hän  on kertonut  mielenterveysongelmistaan  esimerkiksi podcast-sarjassaan Enbusken hullun paperit.

”Vastaa teoistasi”

Tuomas palasi julkisuuteen joulukuussa ja antoi Helsingin Sanomille yllättävän haastattelun terveydentilastaan. Siinä hän kuitenkin kiisti eroriidat.

Eveliina iloitsee sitä, että Tuomas oli hakeutunut hoitoon.

– On hyvä, että hän on hankkinut apua, mutta mielestäni hän edelleen ylläpitää tietynlaista kulissia. Hän ei ole myöntänyt tekojaan eikä pyytänyt anteeksi.

Lue myös: Törkyviestien kohteeksi joutunut missikaunotar Eveliina Tikka teki rikosilmoituksen – tämän takia syytteet jäivät nostamatta

Eveliina sanoo toivovansa Tuomakselle kaikkea hyvää.

– Mielestäni Tuomaksen pitäisi kuitenkin aikuistua ja myöntää tekonsa. Hänen hulluuttaan ei pitäisi palvoa. Ihmisten on tajuttava, että Tuomas on oikea ihminen, joka tekee virheitä. Hänen pitäisi vastata teoistaan.

Lue myös: Törkyviestejä satelee! Missikaunotar Eveliina Tikan kameraostos herätti kysymyksiä – ”Ehdotellaan todella outoja juttuja”

Katso Eveliinan alusvaatekuvat Seiska Klubista!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!