Katso videot!

Tuleeko Mirasta, 23, Suomen kaunein pappi? Upea oululaisblondi kisaa Miss Helsinki -tittelistä – kertoo rehellisesti taustoistaan: ”Aloin rukoilla iltaisin”

Kotimaa | 17.09.2021 17:27

Miss Helsinki -finalistit vuosimallia 2021 ovat nyt selvillä. Miss Helsingin kirkkainta kruunua tavoittelee kaikkinensa 10 kaunotarta, jotka esiteltiin perjantaina ensimmäistä kertaa medialle Vantaan Villa Grandessa.

Lue myös: Miss Helsinki -finalistit julkistettiin: mukana teologian opiskelija ja akrobatiaharrastaja – kuvat!

Salamavalojen räiskeeseen asteli jännittyneitä mutta iloisia missikandidaatteja, joilla kaikilla on omanlaisensa tarina kerrottavanaan. Kenties kovin kontrasti löytyy oululaislähtöiseltä Mira Holapalta – nuori nainen kun haaveilee pappeudesta.

Ei ehkä se kaikista tavallisin haaveammatti missifinalistille?

– No ei välttämättä, mutta minusta tämä on jännittävää! Pääsin tosiaan tänä vuonna vihdoin opiskelemaan teologiaa yliopistoon. Ja kun tämä missikilpailu osui vielä samaan syssyyn, niin mikä jottei! Nyt onkin koko syksy täynnä kivoja juttuja, Mira iloitsee Seiskalle.

Oululaislähtöinen Mira Holappa opiskelee teologiaa Helsingin yliopistossa. Myös poikaystäväni työt ovat pääsääntöisesti täällä pääkaupunkiseudulla.
Oululaislähtöinen Mira Holappa opiskelee teologiaa Helsingin yliopistossa. – Myös poikaystäväni työt ovat pääsääntöisesti täällä pääkaupunkiseudulla, iloinen kaunotar kertoo.

Katu-uskottava pappi

Helsingin yliopistossa teologian opinnot aloittanut Mira kertoo haluavansa erikoistua nimenomaan kirkolliselle puolelle. Tähtäimessä onkin jonain päivänä saada papin paperit - ja liperit kaulaan.

– Toivottavasti se toteutuu sitten joskus aikuisena, kun on vähän elämänkokemusta karttunut. Että olen sitten katu-uskottava pappi, hän nauraa.

Lue myös: Oho! Rosanna Kulju patsasteli pienessä naru-uimapuvussa Lapissa - paljasti samalla salaisuuden

Mira ei kuvaile taustojaan erityisen uskonnolliseksi. Pappeus on vain alkanut ajan myötä kiinnostaa.

– Aikoinaan riparilla oli ihan superhauskaa, ja tykkäsin tosi paljon olla myös isosena. Siitä jäi sellainen ajatus, joka on ajan myötä selkiytynyt entisestään. Nyt tiedän, että haluan nimenomaan papiksi.

Mirasta on tulossa rempseä pappi. Sanavalmis ja iloinen nuori nainen on seikkailunhaluinen pakkaus. – Olen yllytyshullu! Se on ehdottomasti juttuni.
Mirasta on tulossa rempseä pappi. Sanavalmis ja iloinen nuori nainen on seikkailunhaluinen pakkaus. – Olen yllytyshullu! Se on ehdottomasti juttuni.

Iltarukoukset auttoivat

Oma vaikutuksensa uravalintaan on ollut myös muutaman vuoden takaisissa tapahtumissa. Mira kertoo rehellisesti rankemmasta elämänvaiheestaan, joka sai tukeutumaan korkeampiin voimiin.

– Minulla oli silloin vähän kurjempi tilanne. Tuli ero, kavereiden kanssa meni sukset ristiin ja muuta sellaista. Aloin rukoilla iltaisin ja ajattelin, että jospa tämä tästä. Ja kun sitten asiat alkoivat selvitä, niin eihän sitä nyt enää voi kääntää selkäänsä!

Herran lisäksi Miran sydän pamppailee paitsi perheelle ja poikaystävälle, myös kotikaupunki Oululle.

– Kyllä minä Oulua rakastan. Oulu on aina kotini ja siellä asuvat yhä parhaat ystäväni.

Ohessa otoksia Miran Instagram-tililtä:

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eetu Ampuja & Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Niko Saarinen sanoi erittäin suoran kommentin BB-Noorasta – kohtasi Nooran kommenttinsa jälkeen: ”Jasmiina on Stockmann, Noora Tokmanni”

Oho! Love Islandin finalistikaunotar Niina juhli ilman Muhamedia -näin suhde voi nyt: "Reissu vaati veronsa"

Katso video!

Näin Anssi Heikkilä päätyi TTK-opettajaksi – ”En kahteen vuoteen seurannut kilpatanssia lainkaan”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!