fbq
Kotimaa
17.09.2021 12:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Juho Tirkkonen
Miss Helsinki 2021
Miss Helsinki -finalistit julkistettiin: mukana teologian opiskelija ja akrobatiaharrastaja – kuvat!
Kotimaa
17.09.2021 12:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Juho Tirkkonen

Uudet Miss Helsinki -finalistit julkistettiin hetki sitten.

Rosanna Kuljun vetämässä kilpailussa nähdään kymmenen upeaa kaunotarta, jotka tavoittelevat kilpailun kirkkainta kruunua.

Lue myös: Oho! Rosanna Kulju patsasteli pienessä naru-uimapuvussa Lapissa - paljasti samalla salaisuuden

Miss Helsinki -finalistit ovat:

Milla Partanen

1. Milla Partanen, 21, Helsinki

Milla on kotoisin Helsingistä. Hän harrastaa aktiivisesti pallopelejä ja kuntosalilla käymistä. Millaa kutsutaan porukan ilopilleriksi.

Mira Holappa

2. Mira Holappa, 23, Helsinki

Mira on kotoisin Oulusta, nykyään hän asuu Helsingissä. Hän elää kiireistä arkea, sillä hän käy töissä ja opiskelee samalla yliopistossa. Mira opiskelee teologiaa, ja hän tähtää kirkolliselle puolelle. Milla harrastaa maa- ja ilma-akrobatiaa. Hän on myös harrastanut cheerleadingia kilpatasolla.

Roza Mikkola

3. Roza Mikkola, 21, Helsinki

Roza on kotoisin Helsingistä, harrastaa ratsastusta sekä tanssia ja opiskelee eläintenhoitajaksi. Roza tekee myös mainosmallin hommia ja näyttelee. Hän kuvailee itseään empaattiseksi henkilöksi, joka ajattelee aina muiden etua ennen omaansa. 

Maria Shcherbina

4. Maria Shcherbina, 21, Helsinki

Maria on kotoisin Venäjältä ja muutti Suomeen 5-vuotiaana. Hän opiskelee Helsingin yliopistossa venäjän kieltä ja kulttuuria. Maria puhuu suomea, venäjää, englantia ja ranskaa. Hän harrastaa urheilua monipuolisesti ja on tällä hetkellä erityisen innostunut ryhmäliikunnasta, tankotanssista ja akrobatiasta. Luonto on Marialle tärkeä asia, ja hän pitää erityisesti merimaisemasta. 

Oona Komi

5. Oona Komi, 22, Vantaa

Oona on kotoisin Forssan läheltä Jokioisista ja asuu nykyään Vantaalla. Hän kuvailee itseään energiseksi ja positiiviseksi maailmaa nähneeksi naiseksi. Oona harrastaa laulamista, koiranpentunsa Leonan kanssa puuhastelua ja kuntosalitreeniä. Hän rakastaa omaa aktiivista elämäntyyliään, ja hän tekee ahkerasti töitä unelmiensa eteen. Miss Helsinki 2021 -kruunun saaminen on yksi hänen unelmistaan. 

Noora Manninen

6. Noora Manninen, 22, Pirkkala

Noora on hevostallin kasvatti Pirkkalasta, ja hän kuvailee itseään mimmiksi, joka on pienestä pitäen omaksunut palavan tekemisen meiningin. Hän on nuoresta iästään huolimatta kerännyt valtavan määrän kokemusta. Noora on osallistunut useampaan kauneuskilpailuun ja opiskellut muun muassa lentokonealaa. Vapaa-ajalla hän urheilee ja viettää aikaa läheistensä kanssa. Luonto on lähellä Nooran sydäntä. 

Veronica Leppänen

7. Veronica Leppänen, 22, Tampere

Veronica on kotoisin Tampereella. Hän harrastaa kuntosalilla käymistä ja lenkkeilyä metsässä tai kaupungin vilskeessä. Hänelle on tärkeää säilyttää avoin ja positiivinen asenne elämässä. Hän työskentelee lähihoitajana. 

Heidi Alhoranta

8. Heidi Alhoranta, 27, Kerava

Heidi on kotoisin Keravalta ja työskentelee kehitysvammaisten kanssa. Hän harrastaa kuntosalilla käymistä ja lukemista. Hän kuvailee itseään avoimeksi ja määrätietoiseksi. Ystävät kuvailevat Heidiä aurinkoiseksi.

Emma Podduikin

9. Emma Podduikin, 23, Espoo

Emma on kotoisin Kuopiosta, nykyään hän asuu Espoossa. Emma harrastaa kuntosalilla käymistä, lenkkeilyä ja neulomista. Hän on kunnianhimoinen nuori nainen, joka tietää mitä haluaa. 

Iina Pasanen

10. Iina Pasanen, 21, Espoo

Iina on kotoisin Espoosta- Hän harrastaa maalausta, käsitöitä, moottoripyöräilyä, sukellusta ja leipomista. Hän kuvailee itseään empaattiseksi, innostuneeksi ja välittäväksi henkilöksi. 

 

Kuvat: Juho Tirkkonen
Meikki: Aarni Mikkola 
Hiukset: Eetu Heinonen /  Noir Concept / Eleven Australia 
Stylaus: Sephora Lindsay 
Rusketus: Kauneuskeskus Kristalli / Aspire Brands - Isle of Paradise 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »