fbq
Kotimaa
13.09.2021 12:31
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Rosanna Kulju
Oho! Rosanna Kulju patsasteli pienessä naru-uimapuvussa Lapissa - paljasti samalla salaisuuden
Kotimaa
13.09.2021 12:31
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Somevaikuttaja Rosanna Kulju, 30, on viettänyt miesystävänsä aikaa Lapin kauniissa maisemissa Ylläksellä. Kaksikko on nauttinut muun muassa retkeilystä, pyöräilystä ja hyvästä ruoasta. Pyörän kanssa ei kaikki kuitenkaan mennyt aivan nappiin.

Lue myös: Somekaunotar leikkauspöydälle! Terveysongelmat pysäyttivät Rosanna Kuljun: Tajusin elämän haurauden

- Me pyöräiltiin vähän vajaa 100km yhteensä viikonlopun aikana - käytiin muutama eri reitti.
Ihan ensimmäisenä mentiin Kukastunturin lenkki - niin että nousu oli korkeampi ja lasku helpompi. Mielettömät maisemat tunturin päältä!! Sitten mentiin Kesänkitunturin lenkki joka oli kaunis eri tavalla, MUTTA Latvamaja- Hangaskuru välimatka oli todella haastavaa maastoa. Isoja isoja kiviä ja juurikkoa + märkiä kohtia. Lopussa vielä kaaduin fillarilla suohon. Pitihän sekin kokea, Rosanna paljasta nauruemojien kanssa Instagramissa.

Lue myös: Kolmekymppisiään juhliva Rosanna Kulju avautuu ikäkriisistä: Haluan äidiksi!

Uimassa vai ei?

Urheilun vastapainoksi sometähti on myös rentoutunut. Rosanna julkaisi kylpykuvan ystävättärensä kanssa, sekä otoksen, jossa hän seisoo laiturilla mustassa, narullisessa uimapuvussaan.

- Mitä uskot - kävinkö uimassa vai en? Rosanna kysyy seuraajiltaan.

Suurin osa neidon seuraajista oli sitä mieltä, että Rosanna uskaltautui pikkuasussaan vilvoittelemaan viileään veteen. Rosanna on kuitenkin käynyt paljastamassa kommentoijilleen, että uimaan hän ei mennyt - paljastavasta uimapukukuvasta huolimatta.