fbq
Laura Haimila

Toimittaja Laura Haimilan muutto meni "aivan päin vitt*a" - itkee Instagram-tarinassaan

Toimittaja Laura Haimila kertoo Instagram-tilillään siitä, että hänen taannoinen muuttonsa meni pahasti pieleen.

Laura kertaa videotarinoissaan aiemmin tänä vuonna tapahtunutta muuttoa. Laura kritisoi kovin sanoin muuttofirmaa, joka hoiti muuton.

- Se muutto meni aivan päin vittua, Laura kertaa.

- En suosittele tätä kyseistä firmaa kenellekään missään olosuhteissa, hän tylyttää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Laura taustoittaa tapahtumia videotarinalla, jonka hän on jakanut maaliskuussa muuttopäivänään vain "läheiset ystävät" -listalla oleville Instagram-seuraajilleen. Videolla nähdään itkuinen toimittaja.

 - Heti ensimmäinen tavara, kun tuli sisään, niin tuli reikä ovenrakoon. Sitten mun 30-vuotislahjaksi saamani melkein 2 000 euron espresso-kone meni rikki.

Edellä mainittujen seikkojen lisäksi Laura esittelee videotarinoissaan lukuisia vahinkoja, jotka ovat tulleet hänen mukaansa muuttofirman toiminnan vuoksi.

Taustoittavien videoiden lisäksi eiliset videotarinat koostuvat siitä, kun Laura on istunut autossa ja avautunut seuraajilleen muuttosaagasta.

Olet mitä syöt: Toimittaja Laura Haimilan elämäntaparemontti on tyssätä suureen suru-uutiseen

Laura Haimila
Laura osallistui Pippa Laukan luotsaamaan Olet mitä syöt -ohjelmaan viime vuonna. Hänen jaksonsa nähtiin viime marraskuussa.

Hän kertoo olleensa muuton jälkeen yhteydessä firmaan ja vaatineen sitä ottamaan vastuuta tapahtuneista vahingoista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tässä ovat Olet mitä syöt -ohjelman uudet tähdet: Niko Saarinen, Laura Haimila, Pertti Salovaara…

Toimittajan mukaan muuttofirma ei ole kuitenkaan tähän päivään mennessä korvannut hänelle vahinkoja, eikä kyseinen yhtiö enää vastaa Lauran mukaan tämän yhteydenottoihin.

Laura suosittelee seuraajiaan kuvaamaan tavaransa ennen muuttamista.

- Haluan sanoa, että muuttaessa aina sattuu ja silloin voi tapahtua kaikenlaista. Kaikki olisi ollut ok, jos he olisivat kantaneet vastuunsa. Tein heille tarkat listaukset vahingoista, hän puhuu videolla.

Laura toteaa videoiden loppupuolella, että hänen täytyy niellä tappionsa ja hyväksyä se fakta, ettei saa kyseiseltä firmalta korvauksia vahingoista. Myöhemmin toimittaja julkaisi seuraajiensa viestejä. Viestien perusteella monella Lauran seuraajista on samanlaisia kokemuksia kyseisestä yrityksestä ja sen tarjoamista muuttopalveluista.

Avoimesti homoseksuaali suomalaisjuontaja: Herjaavia viestejä Facebookissa!

Laura on muuttopettymyksestään huolimatta pystynyt nauttimaan kesästä:

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy