fbqTässä ovat Olet mitä syöt -ohjelman uudet tähdet: Niko Saarinen, Laura Haimila, Pertti Salovaara… | Seiska
Pippa Laukka

Tässä ovat Olet mitä syöt -ohjelman uudet tähdet: Niko Saarinen, Laura Haimila, Pertti Salovaara…

Telkkari | 26.08.2021 13:51

Olet mitä syöt -ohjelmassa sukelletaan eturivin ykköstähtien ruokailutottumuksiin. Ohjelmassa tähtiä auttaa lääkäri Pippa Laukka. MTV3 paljasti tänään torstaina, ketkä tähdet saavat apua elämäänsä ohjelmasta tällä tuotantokaudella.

Lue myös: Olet mitä syöt -ohjelman Rea Tallgrenin herkuttelu lähti käsistä: Ahmimista ja oksentelua

Ohjelmassa ovat tällä kertaa mukana Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutut Ville Manner ja Anniina Marjamäki, laulaja Noora Louhimo, juontaja Niko Saarinen, toimittaja Laura Haimila, radiotoimittaja Pertti Salovaara, toimittaja Sanna Ukkola, missimamma Sunneva Sjögren, pokeriammattilainen Ilari Sahamies, näyttelijä Minna Kivelä sekä laulaja Pepe Willberg vaimonsa Pauliinan kanssa. Aiemmilla tuotantokausilla osallistujat ovat osallistuneet ohjelmaan yksilöinä, mutta tällä kertaa mukana on myös kaksi pariskuntaa. 

- Tämän kauden tekee mielestäni erityiseksi se, miten korona on vaikuttanut ja näkynyt myös julkkisten elämässä ja terveydessä. Ohjelman päähenkilöt tasapainoilevat arkirytmin, koronakilojen, motivaatiohaasteiden sekä epäterveiden houkutusten kanssa – eli aivan samojen asioiden kanssa kuin kaikki muutkin. Se minkälaisia toimivia ratkaisuja jokaisen katsojankin arkeen löytyy, selviää neloskauden kattauksesta, Pippa Laukka kuvailee torstaina julkaistussa tiedotteessa.

Lue myös: Anoreksia oli viedä julkkislääkärin hengen! Pippa Laukka kärsi vuosikausia syömishäiriöstä – ”Asiaan liittyy suuri häpeä!”

Ohjelmassa käydään läpi osallistujien ruokatottumuksia, jääkaappeja ja liikkumista. Miten käy uusien terveiden tapojen, tuleeko takapakkia? Luvassa on suuria tunteita ja rohkeita tarinoita.

Olet mitä syöt alkaa MTV3-kanavalla 22.9. kello 20.

Teksti:Julia Aalto-Setälä
Kuvat:MTV3

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!