fbq
Kotimaa
07.07.2021 13:29
Teksti: Olli Suominen & Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Valto Harvistola
TIS-Valto nautiskeli kesästä kauniin bikini fitness -rakkaansa kanssa Kotkassa - onko tämä asuvalinta räikeä tyylimoka? Katso kuva!
Kotimaa
07.07.2021 13:29
Teksti: Olli Suominen & Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi kesäkuussa, että Temptation Island Suomi -ohjelma seitsemänneltä tuotantokaudelta tuttu Valto Harvistola, 28, on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Valton uusi kulta on bikini fitness -kisoista tuttu kotkalaislähtöinen Laura Luoto, 25.

Tarkkasilmäinen Seiskan lukija bongasi Valton ja Lauran yhdessä Kotkasta viime viikonloppuna. Valtolla oli päässään lippis sekä komeat aurinkolasit, joten TIS-julkkista ei ollut aivan helppoa tunnistaa niiden alta.

- Valto ja Laura saapuivat ravintolaan yhdessä tuntemattomaksi jääneen naisen kanssa. Tilattuaan juomat he menivät istumaan ravintolan terassille ulos. Kolmikko jutteli keskenään tiiviisti ja he joivat vain yhdet juomat ennen kuin lähtivät ravintolasta jatkamaan iltaa.

Lue myös: TIS-Valto löysi itselleen uuden rakkaan: bikini fitness - Laura on upea ilmestys - kuvat!

Valto Harvistola ja Laura Luoto
Valto ja Laura (kesk.) istuskelivat kotkalaisella terassilla viikonloppuna.

 

Valton pukeutumisessa herätti huomiota se, että hänellä oli jalassaan sortsit sekä pitkävartiset, valkoiset tennissukat, jotka ylsivät lenkkikenkien sisältä puoleen sääreen asti. Kesäisessä pukeutumisessa sukkien näkymistä pidetään usein tyylimokana, mutta toisaalta Valton sporttiseen tyyliin pitkävartiset sukat sopivat komeasti.

Onko Valton sukkavalinta mielestäsi tyylimoka?

 

Tapasivat Instagramin kautta

Valto paljasti Seiskalle kesäkuussa, että pariskunnan tutustuminen sai alkunsa Instagramissa.

- Viestiteltiin siellä vähäsen ensin, jonka jälkeen tavattiin. Siitä se sitten lähti, Valto kertoo Seiskalle. 

Fitness-uraa luovalla Lauralla on Instagramissa lähes 15 tuhatta seuraajaa. Laura jakaa tiuhasti elämäänsä sosiaalisessa mediassa ja myös viime viikonloppuna näyttävä nainen jakoi kuvia hänen ja Valton Kotkan-reissulta.

Valton lähes 20 000 Instagram-seuraajaa eivät puolestaan ole kuulleet miehestä hetkeen, sillä kovassa tikissä ja salilla ahkerasti viihtyvä Valto on viimeksi toukokuun alussa tehnyt päivityksen avoimelle Instagram-tililleen.

Lue myös: Kaikkien aikojen Tis-järkytys: Valto näkee Miran harrastavan seksiä Markuksen kanssa!