fbq
Kotimaa
18.05.2021 18:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Eva-Liisa Orupõld, Instagram
Temptation Island Suomi Mari Hänninen
TIS-Marilta rehellinen avautuminen ulkonäköpaineistaan: "Pitkästä aikaa on ollut tosi huono fiilis omasta kropasta"
Kotimaa
18.05.2021 18:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Eva-Liisa Orupõld, Instagram

Temptation Island Suomen 6. kaudelta tuttu Mari Hänninen, 23, avautuu Instagram-videotarinoissaan ulkonäköpaineista.

Mari kertoo videotarinoissaan eilisillan (17.5.) treeneistään kuntosalilla. Hän julkaisi kuvan jumppa-asustaan ja toteaa olleensa epävarma siitä, olivatko treenit hänen mielestään hyvät vai huonot. 

- Hiki kyllä tuli, mut mulla on ollut tänään henkisesti jotenkin tosi raskas päivä, koska pitkästä aikaa on ollu TOSI huono fiilis omasta kropasta. Ja se varmaan vaikuttaa siihen, että en osaa myöskään olla tyytyväinen mun treeniin... Mari pohdiskelee. 

Lue myös: Temptation Island Suomen Mari ja Väpä herättivät pahennusta kuntosalilla – kuva!

Kehopositiivisuus

Tosi-tv-tähti toteaa, että esimerkiksi hänen kuukautisensa vaikuttavat hänen tunnetilaansa. 

- Tän päivän fiilikseen vaikuttaa varmasti moni asia.. esim "se aika kuusta" on tuloillaan, viime viikolla söin huonosti ja join aika paljon alkoholia ja se eilinen postaus johon osallistuin yms.. Mari kirjoittaa. 

Mari viittaa osallistuneensa somevaikuttaja Sara Puhdon julkaisuun kehopositiivisuudesta. Mari oli lähettänyt vaikuttajalle itsestään editoimattoman kuvan, jonka Sara sai käyttää julkaisussaan. 

- Vaikkakin nää asiat ei pitäis ahdistaa.. Viimeviikolla fiiliksen mukaan syötiin ja juotiin ja se oli ihan okei! Se julkasu, tiesin että se saattaa aiheuttaa mussa pientä epävarmuutta ja ahdistusta koska en ole tottunut postaamaaan mitään niin "realistista" kuvaa vartalostani, mutta tein sen koska tiedän sen pitemmän päälle olevan mulle vain hyväksi. Ja noh ennen kuukautisten alkua oon aina tosi turvoksissa ja mun itsetunto laskee niin ku mieliala yleensäkki, sille ei mahda mitään, Mari sanoo. 

Lue myös: Oho! Temptation Island Suomen Mari ja Väpä palasivat yhteen - Marilta tunteikas tunnustus somessa: "Mä haluan uskoa meihin!"

Ulkonäköpaineita sosiaalisessa mediassa

Marin mukaan myös hän kärsii välillä epävarmuudesta. Hän haluaa kuitenkin oikaista somen perusteella välittyvää niin sanotua kiiltokuvaa. 

- Moni varmasti ajattelee oikeesti että "vau, Mari on niin itsevarma ja aito tyyppi" niin en mä aina oo. Mua jännittää näyttää esim mun "todellinen" kroppa, poseeraan mun kuvissa lähes aina ja valitsen yleensä ne missä näytän mielestäni hoikemmalta. Mun suurin epävarmuus tällä hetkellä on mun vatsa, sitä tulee peiteltyä aika paljon. Oon kyllä aika itsevarma ja viihdyn mun kehossa, mutta kerran kuussa tulee tää itseinho fiilis joka meinaa vallata mut täysin! Tällä hetkellä työstän sitä tosi paljon itseni kanssa, että osaisin asennoitua näihin päiviin ajatuksella "tää fiilis menee ohi pian".

Tosi-tv-tähden mukaan hän kokee, että asioista puhuminen helpottaa oloa. Tämän takia hän myös kertoo epävarmuuksistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa.

- Ei tarvii esittää "vahvaa" eikä se tee musta yhtään vähemmän täydellistä jos en joka päivä jaksa täysillä rakastaa itseäni. Ja myös siks, että ehkä joku mun seuraajistakin voi samaistua tähän ja saada ns vertaistukea!! Mari kertoo videotarinassaan.

Lue myös: Avoliittoon Väpä-rakkaansa kanssa muuttava TIS-Mari avoimena talousahdingostaan: "Ei ole varaa ostaa vappupalloa"

Mari toteaa haluavansa päästä eroon epävarmuudestaan. Hän paljastaa myös kokevansa paineita sometilinsä kuvien suhteen. 

- Ja sillon kun tää epävarmuus olo hiipii mun mieleen, haluan haistattaa sille v*tut suoraan sanottuna ja tehdä siitä olosta jotain hyödyllistä, eli juurikin jakaa sen fiiliksen someen jossa siitä voi jollekin olla apua! Enkä jää pyörittämään asioita mieleeni yksinään.

- Otin tän kuvan treenin jälkeen. Yleensä jos otan kuvia niin otan ainakin sen 10 kuvaa ennen kuin olen tyytyväinen. Nyt otin vain yhden ja se on tämä. En ole tyytyväinen siihen miltä mun kroppa tässä näyttää, mutta postasinpahan silti! En lisännyt filttereitä tai poseerannut, olin vain minä. Olen arvokas juuri tällaisena kuin olen. Niin myös sinäkin joka tätä nyt luet, Mari päätti kirjoituksensa.