Katso kuva!
Väpä ja Mari

Oho! Temptation Island Suomen Mari ja Väpä palasivat yhteen - Marilta tunteikas tunnustus somessa: "Mä haluan uskoa meihin!"

Telkkari | 22.06.2020 16:22

Temptation Island Suomen kuudennelta tuotantokaudelta tutut Mari Hänninen ja Eero "Väpä" Johannesdahl ovat palanneet jälleen yhteen.

Kohupari päätti jatkaa matkaa viettelysten saarelta kotiin yhdessä, vaikka molemmat sortuivat pettämään toisiaan kuvausten aikana. Pian sarjan loppumisen jälkeen he ilmoittivat eronneensa lopullisesti.

Lue myös: On-off -säädölle piste! Temptation Island Suomen kohupari Mari ja Väpä ovat eronneet - vahvistus Iltalehdelle: tapahtui jo jonkin aikaa sitten

Nyt Mari on lisännyt uuden kuvan Instagramiin. Kuvatekstissä hän tunnustaa rakkauttaan Väpää kohtaan.

- Meidän yhteinen matka tähän saakka on ollut kaikkea muuta kuin helppo ja yksinkertainen. Ollaan nähty toistemme hyvät ja huonot puolet, ollaan mokailtu ja opittu virheistämme, mietitty puolin ja toisin onkohan tässä nyt mitään järkeä ja välillä on tuntunutkin siltä että ei, mutta aina ollaan loppujen lopuks kuunneltu mitä sydän sanoo ja valittu toisemme. Jokainen meistä tekee virheitä, on välillä itsekäs ja onnistuu teoillaan loukkaamaan toista.

"Sulle mä voin näyttää itestäni jokaisen puolen"

Mari kertoo oppineensa paljon parisuhteista heidän värikkään suhteensa aikana. 

- Anteeksi antaminen ja toisen ymmärtäminen on joskus todella hankalaa. Siihen mä oon kuitenkin pystynyt sun kanssa ja sä mun. Anteeksi antaminen ei tarkoita sitä, että hyväksyisi toisen teot, vaan sitä, että pystyy näkemään tekojen läpi toisen aidon katumuksen ja uskoo tämän parantavan tapansa. Mä haluan uskoa meihin ja antaa meille mahdollisuuden, niin paljon hyvää sä olet mun elämääni tuonut, Mari toteaa.

Hän kiittää myös Väpää siitä, että mies on tukenut häntä myös elämän vaikeina aikoina. 

- Sulle mä voin näyttää itestäni jokaisen puolen ja yks niistä on mun ”masentuneempi” puoli, joka ei aina oo niin helppo ja kiva.. ei mulle, eikä mun kumppanille. Sä oot ollu mun vierellä ja kuivannut jokaisen kyyneleen, itkin mä sitten kynnen katkeemisesta tai leivän putoamisesta lattialle. Sä oot ollu mulle turva jonka syliin mä oon aina saanut tulla ja jo pitkän aikaa sä oot ollut mun koti, enkä mä osaa enää elää ilman sua vaikka haluaisinkin. Ei siks et mä oisin susta riippuvainen vaan siks koska sä täydennät mua. Sä ansaitset mut parhaimmillani.

Mari tekee myös selväksi sen, miten hän haluaa olla myös itsenäinen eikä roikkua Väpässä jatkuvasti kiinni.

- Sä ET kuitenkaan oo mulle ihminen joka nostaa mut pohjalta, sellaista mä en nimittäin edes halua.. sä oot mulle se joka tsemppaa mut nousemaan sieltä itse! Jos jotain oon viime aikoina oppinut niin sen että itseään ei pidä rakentaa toisen varaan, mutta yksinkään ei tarvitse pärjätä. Kiitos kun oot vielä siinä, Mari kirjoittaa.

Lue myösMarin ja Väpän suhde kesti pettämisen ja sekoilun Temptation Island Suomessa - liikuttava avautumien somessa: "Ehkä me ollaan tyhmiä ja sekaisin, mutta mulla on hyvä olla"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴹᴬᴿᴵ ᴴäᴺᴺᴵᴺᴱᴺ (@marihih) on  

Värikäs suhde

Marin ja Väpän suhde on aiheuttanut poikkeuksellisen paljon keskustelua ja huhuja. Molemmat pettivät toisiaan, mutta siitä huolimatta molemmat halusivat koko kauden ajan jatkaa parisuhdettaan myös oman kumppanin kanssa.

Mari ja Väpä päättivät kuitenkin erota viime talvena, jolloin he väittivät eron olevan lopullinen. Pari onnistui kuitenkin ilmeisesti löytämään yhteisen sävelensä taas kesän koittaessa! 

Katso Marin iltaroviojakso viime syksyltä!

 

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!