fbq
Kotimaa
26.04.2021 17:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Evaliisa Orupõld, Instagram
Temptation Island Suomi Mari Hänninen
Avoliittoon Väpä-rakkaansa kanssa muuttava TIS-Mari avoimena talousahdingostaan: "Ei ole varaa ostaa vappupalloa"
Kotimaa
26.04.2021 17:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Evaliisa Orupõld, Instagram

Temptation Island Suomen 6. kaudelta tuttu Mari Hänninen kertoo rehellisesti hänen tämänhetkisistä rahahuolistaan. 

Mari päätti avautua aiheesta Instagram-tilinsä videotarinoissa eilen sunnuntaina (25.4.) kun hän huomasi, että hänen pitäisi hankkia uusia vaatteita.

Tarinat ovat katsottavissa 24 tunnin ajan niiden julkaisemisesta.

Tosi-tv-tähti kertoo tunteneensa suurta pettymystä hänen tutkiessaan vaatekaappinsa sisältöä.

- Muutama tunti sitten iski kauhee pettymys siihen kun tajusin, että en mahdu mun aiempiin kesävaatteisiin. Joo ongelmahan ratkeaa sillä kun vaan ostaisi niitä vaatteita, mutta minulla ei ole varaa yhteen vappupalloon niin kuinka mulla olis varaa uusia mun vaatekaapin sisältö? Hän pohdiskeli.

- Lohduttauduin sillä, että onneksi ihan vielä ei edes ole kesävaatteiden aika, niin ehkä minulla on sitten parin kuukauden päästä varaa ostaa parit sortsit ja mekot. Tai sitten saatan laihtua sen verran, että noi viime kesän vaatteet on taas sopivat.

Lue myös: Temptation Island Suomen Mari ja Väpä herättivät pahennusta kuntosalilla – kuva!

Mari kertoo saaneensa aiemminkin hyvää palautetta avauduttuaan raha-asioista. Marin mukaan hän haluaa antaa itsestään realistisen kuvan myös sosiaalisessa mediassa. 

- Silloin pari päivää sitten kun puhuin siitä vappupallosta, ettei ole varaa siihen, niin sain viestiä, jossa "kiitettiin" mua siitä, että tuon tällaistakin asiaa esille somessa. Yleensä kaikkien somettajien storyt sisältää uusien puhelimien, vaatteiden yms. hehkutusta ja se voi luoda monelle kuvaa, että elämä on siistimpää kun on rahaa törsäillä. 

Raha ei tee onnelliseksi

Tosi-tv-tähden mukaan raha voi parantaa elämää, mutta hänen mielestään raha ei tee ihmistä onnelliseksi. Mari paljastaa, ettei hänellä ole hirveästi rahaa käytettävissä laskujen maksamisen jälkeen.

- Ja kyllähän se raha tekee elämästä helpompaa ja jollain tapaa rikkaampaa, mutta ei se onnelliseksi tee. Voin myöntää, että tällä hetkellä elämässä on sellainen vaihe ja on ollut aika pitkään, että ylimääräistä rahaa ei ole kauheasti ollenkaan. Palkka tulee, laskut maksetaan ja ostetaan jääkaappi täyteen ruokaa. Sitten jää jos jää se muutama kymppi jonka käytän mielummin vapaa-ajan viettoon kuin esimerkiksi niihin uusiin vaatteisiin, Mari kirjoittaa videotarinoissaan.

Lue myös: Oho! Temptation Island Suomen Mari ja Väpä palasivat yhteen - Marilta tunteikas tunnustus somessa: "Mä haluan uskoa meihin!"

Mari toteaa olevansa onnellinen, vaikka rahahuolet välillä mietityttävät. Lisäksi hän paljastaa muuttavansa lähiaikoina uuteen asuntoon. Mari on aiemmin kertonut, että hän tulee muuttamaan avoliittoon uuteen asuntoon Väpä-rakkaansa kanssa.

- Ja vaikka tällä hetkellä rahallisesti eläminen ei loista, niin olen kuitenkin onnellinen. Minulla on ihana työ, parisuhde voi hyvin, pääsääntöisesti olen tyytyväinen itseeni ja kohta on myös ihana uusi asunto! Minulla tulee kuitenkin ajoittain päiviä, jolloin itken pahaa oloa siitä, että en ole tyytyväinen kroppaani tai ahdistun raha-asioista. Vaikka minulla ei erimerkiksi ole velkoja.

"Olen todella ylpeä itsestäni"

Mari kertoo olevansa ylpeä itsestään ja siitä, miten hän on oppinut suhtautumaan myös negatiivisimpiin asioihin. Hän on omien sanojensa mukaan voinut viime vuoden aikana myös henkisesti paremmin kuin aikoihin.

- Mutta sitten tänäänkin kun tuli pieni romahdus pitkästä aikaa, niin pystyin silti ajattelemaan kuinka hienoa on, että näitä "romahduksia" tulee tulee vain noin kerran pari kuussa, ja ne kestää pari tuntia korkeintaan. Vuosi sitten mun elämä oli sitä romahdusta 24/7.

- Mutta joo, jos joku siellä on joskus ajatellut, että elämäni on kauhean loisteliasta ja rikasta niin ei. Ja vaikka nykyään olen itsevarma, niin todellakaan joka päivä. Mutta olen tullut hitosti eteenpäin siitä missä olen ollut ja olen todella ylpeä itsestäni, Mari päätti kirjoituksensa.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Voivatko Mari ja Väpä enää luottaa toisiinsa? Tunteikas jälleennäkeminen iltanuotiolla: "Lähdettekö täältä yhdessä vai erikseen?"

Tunnettu tempparipari

Mari ja Väpä poistuivat Viettelysten Saarelta yhdessä, mutta erosivat vähän ajan jälkeen. Heidän on-off-suhde jatkui jonkin aikaa ohjelman jälkeen, mutta nyt pari on muuttamassa avoliittoon.

Lue myös: On-Off -säädölle piste! Temptation Island Suomen kohupari Mari ja Väpä ovat eronneet - vahvistus Iltalehdelle: Tapahtui jo jonkin aikaa sitten

Väpä muistetaan möläytyksistään sekä pettämiskouhuista. Pariskunnan matka oli varsin värikäs. 

Lue myös: Temptation Island Suomi: Väpä itkee Mari-rakkaansa perään supertreffeillä – sitten pettää Aden kanssa luksushuvilan sängyllä: "Vähän natisee!" 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »