fbq
Kotimaa
20.05.2021 15:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Ari Lahti, Instagram
Eveliina Uosukainen ja Daniel Lehtonen
TIS-Eveliinan ja Bile-Danin hääsuunnitelmat jäissä - avoin tilitys: "Meidän hääkassa paloi ilmaan"
Kotimaa
20.05.2021 15:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Ari Lahti, Instagram

Temptation Island Suomesta tuttu Eveliina Uosukainen avautuu Instagram-tilillään muuttuneista hääsuunnitelmistaan.

Puolisonsa Daniel ”Bile-Dani” Lehtosen kanssa Espanjan Aurinkorannoilla asuva Eveliina kertoo tuoreessa julkaisussaan, miten koronapandemia on sotkenut myös heidän elämänsä. 

Kaunottaren mukaan kaksikko oli lomailemassa Balilla koronapandemian alussa. Heidän kotimatkansa Suomeen oli Eveliinan mukaan todella haastava, sillä lentoja peruttiin jatkuvasti.

Oltiin vuos sitten just ennen koronaa Balilla ekaa kertaa ja se vei kyllä mun sydämen! Olin vuosia haaveillut siitä ja liimaillut unelmakarttaan kuvia Balista. Ja lopulta mun yksi unelma kävi toteen, kun pääsin palkintomatkalle sinne. Jäätiin sen perään vielä omalle reissulle kuukaudeks tarkotuksena kiertää kaikki Balin upeimmat paikat ja lähisaaret. Kuukausi jäi kuitenkin lyhyeksi, kun korona pakotti palaamaan kotia, muuten ois jääty kuukausiksi tai jopa puoleks vuodeks jumiin sinne, Eveliina kirjoittaa.

Lue myös: TIS-Eveliina otti yläosattomissa aurinkoa - naapurin mies tuli kurkkimaan kaiteen yli: "Alastomuus on normaalia"

Paluumatkan vastoinkäymiset

Eveliina kertoo, ettei vakuutusyhtiö korvannut heille mitään lisäkustannuksia, minkä seurauksena he joutuivat käyttämään rahaa, joka oli tarkoitettu häärjärjestelyjä varten.

Ja meidän hääkassa paloi ilmaan (kirjaimellisesti taivaalle) koronan aiheuttamissa takaisin paluu matkustuksissa. Lentoja peruttiin yhtenään, osalle lennoista meitä ei päästetty ilman koronatodistuksia (joita taas ei siihen aikaan vielä saanut mistään samalle päivälle lentojen kanssa), eikä vakuutusyhtiö ikinä korvannut mitään vaikka piti.

Erikoisjärjestelyistä huolimatta kotiinpaluumatka ei sujunut ongelmitta.

- Saatiin jopa Suomen suurlähetystöstä erikoislupa astua Jakartasta lähtevään koneeseen Bangkokkiin, josta meitä odottaisi jatkolento Eurooppaan, mutta check in -tiskin esimies ei siitäkään huolimatta, että Suomen suurlähettiläs puhui sen kanssa puhelimessa niin päästänyt meitä lennolle.

Lue myös: Temptation Islandista tuttu Eveliina Uosukainen julkaisi rohkeita kuvia: poseeraa ilman yläosaa - kuvat!

Lopulta Eveliina ja Dani joutuivat käyttämään hurjia summia rahaa päästäkseen kotiin Suomeen.

- Meiltä meni yhteensä 7 lentoa ja kahdelle hengelle, että päästiin lopulta kotiin. Voitte kuvitella paljon niihin yhteensä paloi rahaa, kun pelkästään meidän saamat vikat paikat vikalle lennolle Jakartasta Eurooppaan ennen maan lentokenttien sulkeutumista maksoi pelkästään 4K. Joten saatiin sanoa häille byebye, Eveliina harmittelee.

Pari joutui lykkäämään häitään koronapandemian takia. Lisäksi heidän hääsuunnitelmansa ovat vielä täysin auki. Eveliinan mukaan hän ja Daniel olivat aiemmin suunnitelleet, että järjestäisivät hääjuhlat isolla porukalla Espanjassa. 

Nyt oon alkanut haaveilemaan, että jos karattaiskin lähimpien ystävien kanssa Balille salahäihin heti kun maailma taas aukeaa. Santorinikin olis kyllä todella upea paikka juhlia häitä, Eveliina pohdiskelee julkaisussaan.

Lue myös: TIS-Marilta rehellinen avautuminen ulkonäköpaineistaan: "Pitkästä aikaa on ollut tosi huono fiilis omasta kropasta"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »