saara aalto

Tiesitkö näitä asioita Saara Aallosta? Paljasti yksityiskohtia elämästään merkkipäivänä: ”Elämä oli maagista!” 

Kotimaa | 10.05.2021 22:31

Talent Suomi -kilpailussa vuonna 2007 kolmen parhaan joukkoon päässyt Saara Aalto, 34, juhlisti merkkipäivää 10. toukokuuta. Laulaja on tasan 10 vuotta sitten julkaissut ensimmäisen albuminsa Blessed With Love

Hän kuvailee harjoittelevansa elämänsä asioista juhlistamista, ja siksi iloitsee tästä tärkeästä asiasta hyvin avoimesti. 
 
Britannian X Factor
-laulukilpailussa vuonna 2016 toiseksi sijoittunut suomalaislaulaja jakoi juhlan kunni-aksi yllättäviä tietoja levyyn liittyen. 

- Kirjoitin albumin, kun sain henkisen heräämiseni. Olin täynnä rakkautta ja elämä oli maagista. Kappaleet tulivat kuin tyhjästä, ja en muista juuri mitään niiden kirjoittamisesta. Ne vain ilmestyivät. Tämä albumi on tuonut minulle monia ihmeellisiä enkeleitä elämään, Saara kertoi englanniksi.

Lue myös: Saara Aallon Meri-puoliso lähti viikonlopuksi reissuun ja jätti laulajatähdelle todellisen yllätyksen keittiöön: "Tietääkö kukaan, mitä minä näillä teen?"

Yksi artistin mainitsemista enkeleistä on hänen valokuvaajansa Ville Paasimaa, joka oli nähnyt Saaran laulavan telkkarissa. Esityksestä haltioituneena kuvaaja oli lähestynyt laulajaa, ja he ovat tehneet yhteistyötä siitä lähtien. 

- Soitan pianoa kaikilla levyn kappaleilla paitsi Letting Go -biisissä, jossa soittaa Jukka Nykänen. Saara paljasti.

Ennen kuin Uuden musiikin kilpailu korvasi perinteisen Yleisradion euroviisukarsinnan vuonna 2012, Saara oli lähettänyt albumiltaan kaksi kappaletta euroviisukarsintoihin vuonna 2011. Levyn nimikkobiisin Blessed With Love ja Forgiveness, joista ensimmäisen avulla hän pääsi karsinnan finaaliin.

Tie ei tuolloin vielä johtanut euroviisuihin, sillä hän jäi karsinnassa toiseksi Paradise Oskarille

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saara Aalto (@saaraaalto)

Naimisiin

Saara ja Meri astuivat viime vuoden keväällä avioon. He kertoivat asiasta tiedotteessa viime huhtikuun loppupuolella, kun laulaja ilmoitti olevansa rouva. 

Lue myös: Salahäät! Saara Aalto on nykyään rouva - yhteinen bisnes Meri-vaimon kanssa! 

Pariskunta meni salaa naimisiin, vaikka Saara oli vihjaillut Seiskalle häistä joulukuussa 2019. 

- En edes paljasta, olenko käynyt sovittamassa hääpukuja! Kuulette varmasti, kun häät ovat. Kyseessä on meidän juhlamme, joten en uskalla kertoa mitään ilman Merin lupaa, Saara kertoi tuolloin kutsuvierastilaisuudessa. 

meri ja saara aalto
Aviopari on seurustellut vuodesta 2015. 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram, Atte Kajova.
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!