Kristian Heiskari

Terassikaljoja parempi keskusteluyhteys! Selviytyjät-tähti Kristian Heiskari paljastaa yllättävät treffipaikat: Voin heittää julkkisstatuksen menemään

Kotimaa | 19.06.2021 22:02

Big Brother 2019 -voittaja ja Selviytyjät Suomi -tähti Kristian ”Krisu” Heiskari, 29, on päättänyt järjestää Seiskalle kesäiset grillijuhlat.

– Rakastan yli kaiken grillaamista, mutta enhän minä sitä osaa. Olen helvetin laiska kotikokki, mutta tänään pitää yrittää parhaansa, Krisu tokaisee.

Lue lisää: ”Tarjolla herrain herkkuja!” Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskari antaa lihalle kyytiä – katso laiskan kotikokin grillireseptit

Tinder ja grilli kuumana

Tv-tähti on useasti vienyt mielitiettyjään luonnonhelmaan. Hän sanoo, että metsässä syntyy syvempi keskusteluyhteys kuin terassikaljalla.

– Sipoonkorven ja Nuuksion kansallispuistot ovat hyviä treffipaikkoja. Olen muutamankin mimmin kanssa laittanut nuotion tulille ja makkarat paistumaan. Metsässä voin heittää julkkisstatuksen menemään.

Grilliherkkujen valmistumista odotellessa Krisu ottaa rennon asennon ja siemailee viiniä.

– Tässä sivussa ehtii hyvin selaamaan Tinderiä. Ainakaan nyt kiikarissa ei ole juhannusheilaa.

Grilliherkkujen valmistumista odotellessa Krisu siemailee viiniä..
Grilliherkkujen valmistumista odotellessa Krisu siemailee viiniä.

Lue myös: Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskari yllättää: suostuisi Temptation Islandiin tietyllä rahapalkkiolla - ”Voin vähän tötöilläkin!”

Retkiruoka on valttia

Krisu liittyi alakouluikäisenä partioon, josta on omaksunut hyödyllisiä erätaitoja.

– Olen tehnyt hitokseen ruokaa avotulella jo kauan ennen Selviytyjiä. Muistan pikkupoikana viritelleeni nuotiota isän kanssa.

Aikuisiällä hän käy pari kertaa vuodessa eräretkillä verestääkseen oppimiaan niksejä.

– Pystyn käytännössä valmistamaan ruokaa missä ja mistä vaan. Sieni- ja kalalajit tosin ovat edelleen hakusessa, mutta kyllä minä suurin piirtein osaan valita ruuaksi kelpaavia.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!