fbq
Telkkari
15.06.2021 09:56
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Atte Kajova
Kristian Heiskari
Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskari yllättää: suostuisi Temptation Islandiin tietyllä rahapalkkiolla - ”Voin vähän tötöilläkin!”
Telkkari
15.06.2021 09:56
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Atte Kajova

Selviytyjät Suomi -kilpailun voittaneelle Kristian Heiskarille tosi-tv-ohjelmien tekeminen on tuttua, sillä Selviytyjien lisäksi hän on käynyt läpi Big Brother Suomen. Kaiken lisäksi Kristian on voittanut molemmat ohjelmat.

Kristian vieraili Niko Saarisen juontamassa Seiskan Heimoneuvostossa. Hän kertoi suostuvansa tosi-tv-ohjelmiin, jotka sopivat hänen mielenmaisemaansa. Niko heitti Kristianille, ettei Temptation Island Suomi todennäköisesti ole tulevien tv-esiintymisten listalla.

- Lähtisin Temppareihin, mutta se olisi niin h**vetin kallista, etteivät tuotantoyhtiöt ja kanavat ole kiinnostuneita palveluksistani siihen hintaan, Kristian totesi.

Niko kysyi, onko Kristian hinnoitellut itsensä todella niin korkealle, etteivät kanavat innostu hänestä.

- Olen kuullut, ettei kannata ainakaan alihinnoitella itseään. Sanotaan, että kymppitonni ja alvi, niin minä tulen. Kymppitonnin jos saan, niin voin vähän tötöilläkin. K*llin kaikki ovat nähneet jo Big Brotherissa, Kristian heitti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »