fbq
minna

Temptation Islandin ”Se ei ole pettämistä, jos käyttää kortsua” –Minnalla sinkkumiehen penis suussa - kerää ylistystä: On se syväkurkku!

Temptation Island -parisuhdepelin aikaisemmilla tuotantokausilla on lähes poikkeuksetta nähty niin sanottuja ”kettu kävi kolossa” -tilanteita, ja näyttää siltä, ettei kuluva kausi petä katsojiaan tälläkään kertaa. 

Keskiviikkoillan (4.4.) jaksossa ei vielä päädytä harrastamaan seksiä, vaikka varatun Minnan suuhun päätyvät aivan vieraan miehen sukukalleudet. 

- Siellä on pari jätkää, jotka ovat lyöneet vetoa siitä, kuka saa Minnan sänkyyn, Jasu kertoo kameroille ennen villiä vetoa.

jasu

Varattu Temptation Island -Minna lataa: "Sehän ei ole pettämistä, kun käyttää kortsua" - tyly lausunto myös seksistä Sammy-miehensä kanssa!

Ohhoh, Temptation Islandin sinkkunainen Milja, 21, on ammattistrippari: myy edustusseuraa 500 eurolla ja mainostaa "kaunista p****a" - rohkeita kuvia!

Kuten Temptation Islandilla on tapana, kostea bileilta jatkuu myöhään yöhön asti. Pienessä maistissa Minna lyö vetoa Jasun kanssa, ja päätyy suullaan rullaamaan kondomin miehen miehuuden ylle. 

Operaatiota ovat seuraamassa myös Wallu ja Jante, joka saa ainoastaan tokaistua: "Tää on v***u käsittämätöntä".

- Kyllä se nyt ainakin jotenkin meni maaliin asti, tai että kyllä mun muna oli Minnan suussa. Sanotaanko, että kyllä Minna on syväkurkku, kyllä sinne tavaraa menee sisään, Jasu kertoo into piukeana. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22!