fbq
Teemu Selänne

Teemu Selänne syrjäytettiin Jokereiden paluusuunnitelmasta – NHL-legenda iski nyt tarjouksen pöytään toisesta suomalaisseurasta

Seiskan tietojen mukaan Suomen kaikkien aikojen lätkätähti Teemu Selänne, 52, on tehnyt ostotarjouksen jääkiekkoseura Heinolan Peliitoista. Talouskurimuksessa kärvistellyt seura on pelannut pitkään divarikiekkoa Mestiksessä.

Teemu ja Sirpa Selänne lemmenlomalla paratiisissa - Hannele Laurikin vakuuttui

Kiekkoeläkeläisen kiinnostus on lottovoitto seuralle, jonka tulevaisuus on ollut uhattuna. Verohallinto haki Peliittoja toissa viikolla konkurssiin maksamattomien mätkyjen vuoksi. Saatavia oli yli 33 000 euroa.

Tarjoussummasta ei ole varmuutta, mutta Seiskan tietojen mukaan Teemu on valmis pulittamaan Peliitoista kuusinumeroisen summan. Se on pelkkä karkkiraha Selänteelle, joka tienasi mittavalla NHL-urallaan yli 70 miljoonaa euroa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Satumaisella NHL-urallaan yli 70 miljoonaa euroa tienannut Teemu Selänne, 52, on tehnyt ostotarjouksen Mestis-seura Heinolan Peliitoista.
Satumaisella NHL-urallaan yli 70 miljoonaa euroa tienannut Teemu Selänne, 52, on tehnyt ostotarjouksen Mestis-seura Heinolan Peliitoista.

No jopas! Näin Teemu ja Sirpa Selänne juhlivat Suomen Nato-jäsenyyttä

Teemun kiinnostus Peliittoja kohtaan heräsi hänen Jokerit-aikeidensa mentyä pieleen. Teemu oli mukana sijoittajaryhmittymässä, jonka tarkoituksena oli palauttaa KHL:ssä ryvettynyt seura takaisin SM-liigaan.

Hankkeen kaaduttua Teemu suuntasi katseensa Heinolaan, jossa kiekkoili kuluvalla kaudella myös hänen Eetu-poikansa.

Eetu Selänne, 25, kiekkoili kuluvalla kaudella Peliitoissa. Hän teki 42 ottelussa 12 tehopistettä.
Eetu Selänne, 25, kiekkoili kuluvalla kaudella Peliitoissa. Hän teki 42 ottelussa 12 tehopistettä.

Teemu vieraili alkuvuodesta Heinolassa ja kaikesta päätellen piti näkemästään. Seiskan tietojen mukaan kiekkolegenda tapasi tuolloin myös Peliittojen edustajia, ja tunnustelut seuran hankkimisesta käynnistyivät.

Teemu Selänne ärähtää eduskuntavaalien tuloksesta: "Nyt puheiden aika on ohi"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kulunut kiekkokausi on kuitenkin ollut Peliitoille murheellinen. Katastrofi vältettiin, kun sarjakarsintoihin joutuneet heinolalaiset höykyttivät Nokian Pyryä otteluvoitoin 4–0 ja säilyttivät siten paikkansa Mestiksessä.

Etelä-Suomen Sanomat kertoi joulukuussa, että seuran omistaa unkarilainen Zoltan Nagy, joka myös pelasi Peliitoissa kuluneella kaudella. Hänen antinsa jäi kuitenkin surkeaksi.

Koirat tuhosivat Teemu Selänteen omaisuutta

Seiskan tietojen mukaan Heinolassa on haluttu jo pitkään eroon Nagysta, jonka polleat puheet ulkomaalaisesta pääomasta eivät mitä ilmeisimmin koskaan toteutuneet. Teemulla sen sijaan tilin saldon pitäisi olla kunnossa.

Seiskan tavoittama Teemu ei kommentoinut ostotarjoustaan.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.