fbq
Miitta, Heikki, Robin

Tätä ei ole nähty Suomen televisiossa koskaan aiemmin - Miitta Sorvali ja Robin Packalen etsivät huijareita

Uutuusohjelma Mysteerilaulajat - I Can See Your Voice Suomi tuo lauluohjelmakategoriaan jotain ihan uutta. Musiikkiohjelma perustuu suosittuun eteläkorealaiseen formaattiin.

Ohjelman idea on hyvin persoonallinen – osallistujien tulee löytää huijarilaulajat oikeasti hyvien laulajien joukosta. Avukseen arvailija saa erikoisia vihjeitä. Osallistuja ei pääse kuitenkaan kuulemaan mysteerilaulajien oikeaa ääntä.

Uusi musiikkiohjelma on kuvattu kesällä 2021 Turun Logomossa. 

Oho, millainen tukka Robin Packalenilla on nykyään - kuvat! Muuttunut tyyli kerää ihastuneita huokailuja

Masked Singerin tavoin myös tässä ohjelmassa yleisön eteen tuodaan salaperäisiä hahmoja, joilla on salanimet. Kotikatsoja pääsee arvailemaan yhdessä osallistujien kanssa mahdollista huijaria tai huijareita. Vinkit eivät ole yksiselitteisiä.

Vihjeitä tulee lisää kierrokselta toiselle siirryttäessä. Kierroksen jälkeen kilpailija päästää yhden huijariksi epäilemänsä henkilön ääneen. Jos arvaus menee kohdalleen, saa hän 1000 euroa.
Viimeisellä kierroksella potissa on 10 000 euroa. Jos osallistujan veikkaus mysteerilaulajan laulutaidosta pitää paikkansa, saa hän rahat itselleen. Mikäli kyseessä onkin huijari, menettää hän ohjelmassa tienaamansa rahat. 

Miitta Sorvali viis veisaa lentomatkustamisesta - viettää päiviä tien päällä: Ajan mieheni kanssa Lappiin!

Ensimmäisessä jaksossa onneaan kokeilee lietolainen Jenny. Hän saa apua Miitta Sorvalilta ja Robin Packalenilta. Miitta ja Robin nähdään jokaisessa jaksossa ohjelman vakionpanelisteina. Vierailevina tuomareina nähdään tällä kertaa Alma Hätönen, Sami Hedberg ja Arja Koriseva.


Mysteerilaulajat – I Can See Your Voice Suomi lauantaisin 16.10. alkaen kello 21 Nelosella ja Ruudussa.