Katso kuvat!
Robin Packalen

Oho, millainen tukka Robin Packalenilla on nykyään - kuvat! Muuttunut tyyli kerää ihastuneita huokailuja

Kotimaa | 21.07.2021 18:14

Pop-idoli Robin Packalen, 22, aloitti uransa suomenkielisellä musiikilla vasta teini-ikäisenä. Popparin esikoissingle Frontside Ollie keräsi hurjan suosion heti ilmestymisensä jälkeen Robinin ollessa vasta 13-vuotias.

Robin on tunnettu varsinaisena tyylitaiturina ja liki kymmenenvuotisen uran tehnyt poppari on ehtinyt vaihtaa tyyliään vuosien varrella kuin kameleontti. Pop-idolin tavaramerkiksi ovatkin esimerkiksi muodostuneet eripariset kengät. 

Lue myös: Robin Packalen paljasti Seiskalle suuren haaveensa – tiesitkö tätä suosikkipopparin isästä?

Ihastuksen huokauksia ja parturiaikoja

Poppari on aikaisempina vuosina viihtynyt lyhyessä hiuskuontalossa, mutta nyt muusikko näyttäisi kasvattaneen itselleen kunnon kesäleijonan harjan. Pidempi hiustyyli kerää Robinin Instagram-tilillä runsaasti ihailuja, sekä humoristisia vihjailuja parturiajan varaamisesta. Osassa Robinin kuvista vilahtaa myös kesälomalaisille tuttu parransänki.

– Pieni hippi, kirjoittaa yksi kommentoija vapaasti suomennettuna. 

–  ”Olen etsinyt vapautta…” sanoivat hiuksesi, kirjoittaa toinen englanniksi.

Lue myös: Huh, mitkä muskelijalat ja teräspeppu! Robin Packalen loikki uskomattoman lihaksikkaana Turussa - silminnäkijä tallensi popparin paljonkertoviin kuviin

robin packalen
Tällaisessa tyylissä Robin edusti vielä 2019 Elämä lapselle -konsertissa.

Yhtäläisyyksiä maailmantähteen

Yksi kommentoijista on huomaavinaan Robinissa yhdennäköisyyttä samanikäiseen kanadalaiseen pop-tähteen Shawn Mendesiin, 22. Shawn on tunnettu esimerkiksi mallintöistään sekä hittikappaleistaan Senorita ja Monster, joista jälkimmäinen tehtiin Justin Bieberin kanssa yhteistyössä.

–  Tos sun tukas on vähä Shawn Mendes 2020 vibaa, pohtii yksi kommentoija. 

Shawn Mendes
Shawn Mendes vuonna 2020.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Robinin ja Shawnin välillä on myös muita yhtäläisyyksiä, sillä molemmat ovat aloittaneet uransa lataamalla YouTube-sivustolle videoita itsestään laulamassa muiden artistien kappaleita. Molemmat ovat herättäneet videoillaan suurta huomiota, jonka myötä herrat ovat solmineet levytyssopimuksensa.

Lue myös: Tästä syystä Robin Packalen vihaa kesää: ”Mahdotonta saada mitään aikaan!”  - katso kuvat paidattomasta popparista!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Timo Korhonen, Atte Kajova, All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!