fbq
Fanni Sjöholm.

Tässä on taatusti Emma-gaalan paljastavin asu – räppäri F latasi painavan puheenvuoron: ”Kyllähän tämä vaatii pokkaa”

Turkulaislähtöinen feministiräppäri F eli Fanni Sjöholm, 30, ei ujostellut Emma-gaalan punaisella matolla. Emma-palkittu sanataituri saapui musiikkijuhlaan kauttaaltaan läpikuultavassa asussa, joka paljasti enemmän kuin peitti.

Läpikuultavan rohkea asukokonaisuus oli Fiona Timantin käsialaa. Kyseessä ei kuitenkaan ollut pelkkä juhla-asu, vaan myös kannanotto. Se vaati myös poikkeuksellista pokkaa kantajaltaan.

– Kyllähän tämä jonkin verran vaatii pokkaa, mutta minulla on hyvä fiilis itsestäni. Pidän siitä miltä näytän ja minulla on oikeus esitellä itseäni, jos niin haluan.

– Asuni on myös eräänlainen statement. Kyse ei ole siitä, kuinka paljon tai vähän paljastan, vaan siitä, että saan itse päättää siitä, F perusteli Seiskalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ikäero ei paina! Palkintorohmu Bess hehkuttaa komeaa tanskalaisrakastaan: ”Danny on parasta, mitä elämässäni on ikinä tapahtunut”

Feministiräppäri F eli Fanni Sjöholm, 30, edusti rohkeassa asussa Emma-gaalassa.
Feministiräppäri F eli Fanni Sjöholm, 30, edusti rohkeassa asussa Emma-gaalassa.

Räpillään miehistä musiikkigenreä murtanut ja useiden artistien kanssa yhteistyötä tehnyt F sanoi olevansa tyytyväinen naisräpin tämänhetkisestä asemasta Suomessa.

Emma-gaalassa sädehtinyt Sanna Marin jätti Markus-rakkaan lapsenvahdiksi – paljasti Seiskalle uuden harrastuksensa: ”Siitä saa paljon voimaa”

– Nyt on tullut ilahduttavan paljon uusia tekijöitä. Toivon, että se jatkaisi kulkuaan. Meininki on hyvä, mutta aina on tilaus uusille tekijöille.

Mennyt vuosi on ollut merkityksellinen F:lle. Julkaisin ensimmäisen fyysisen albumini, päässyt Flow’n päälavalle ja nähnyt täyden tavastian. Tämä on kruunu kaikelle, käy miten käy.
Mennyt vuosi on ollut merkityksellinen F:lle. – Julkaisin ensimmäisen fyysisen albumini, päässyt Flow’n päälavalle ja nähnyt täyden Tavastian.

– Mielestäni myös Suomi-räpin seksismistä on käyty hienosti keskustelua, olen käynyt sitä itsekin. Tehdään tilaa kaikenlaisille tekijöille – ei pelkästään naisille, vaan myös kaikille muille ei-miehille, F lähetti terveisensä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy