fbq
Kotimaa
03.02.2023 21:58
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Danny Baertelsen & Bess.
Ikäero ei paina! Palkintorohmu Bess hehkuttaa komeaa tanskalaisrakastaan: ”Danny on parasta, mitä elämässäni on ikinä tapahtunut”
Kotimaa
03.02.2023 21:58
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Parhaillaan käynnissä olevasta Emma-gaalasta on tulossa Bessin näytöstä. Viime vuoden UMK:sta ryminällä läpi lyönyt Bess, oikealta nimeltään Essi Launimo, 30, on jo pokannut Vuoden artistin ja Vuoden popin Emmat. Kaikkiaan Bess rohmusi peräti neljä Emma-pystiä.

Bess saapui Emma-gaalaan yhdessä tanskalaisrakkaansa Danny Baertelsenin kanssa. Pariskunta tutustui toisiinsa kesällä 2020 missimamma Sunneva Sjögrenin häissä. Sen jälkeen Amorin nuolet ovatkin lennelleet kaksikon välillä.

– Danny on parasta, mitä elämässäni on ikinä tapahtunut, Bess sanoi ja katseli merkitsevästi näyttelijämiestään.

Lue myös: Hittilaulaja Bess esitteli uuden rakkaansa: Danny-kulta on tanskalainen näyttelijä - kuvat! "Tapasimme Sunnevan kesähäissä"

Danny Baertelsen ja Bess edustivat onnellisina Emma-gaalassa.
Danny Baertelsen ja Bess edustivat onnellisina yhdessä Emma-gaalassa.

”Jos olisin mustasukkainen…”

Näyttävään asuun sonnustautunut Bess käänsi runsaasti katseita punaisella matolla. Suursuosion saavuttanut poppari myönsi Seiskalle saavansa nykyään kaikenlaista ihailijapostia sosiaalisessa mediassa.

– Kyllä sitä aina silloin tällöin tulee jotain söpöä ja kömpelöä. Minua lähestyvät miehet, naiset, ihan kaikki.

– Jos olisin mustasukkainen, suhteemme ei toimisi lainkaan. Tietysti keskustelemme kaikenlaisista asioista yhdessä, muttemme koskaan mustasukkaisuudesta, Danny sanoi Seiskalle.

Lue myös: Tässä on hittilaulaja Bessin tanskalaisrakas Danny - pitäneet yhtä jo kaksi vuotta: "Olemme sielunkumppaneita"

Bess sanoi Danny-rakkaan olevan parasta, mitä hänelle on ikinä tapahtunut.
Bess sanoi Danny-rakkaan olevan parasta, mitä hänelle on ikinä tapahtunut.

Nuorempi naisystävä

Bessillä ja Dannyllä on reippaanlaisesti ikäeroa, mutta se ei näy heidän suhteessaan mitenkään – ei ainakaan mitenkään negatiivisesti. Dannya alkoi naurattaa kysyttäessä, onko nuoremmassa tyttöystävässä mitään haittapuolia.

– Ei! Suoraan sanottuna, Danny nauroi.

– Olen elämäni aikana oppinut sen, ettei ihmisen iällä, ulkonäöllä, etnisellä taustalla tai millään muullakaan ole oikeastaan mitään väliä. Ainoastaan rakkaus ja sielujen yhteys merkitsee, Bess alleviivasi.

Lue myös: Mitä ihmettä? Valtava kuva laulaja Bessistä ilmestyi keskelle New Yorkin vilkkainta katua

– Ainoastaan rakkaus ja sielujen yhteys merkitsee, Bess alleviivasi.
– Ainoastaan rakkaus ja sielujen yhteys merkitsee, Bess kuittasi kysymyksen ikäerosta.

Hurahtanut saunomiseen

Danny on kotimaassaan Tanskassa tunnettu näyttelijä. Suomesta rakkauden löytänyt könsikäs ei kuitenkaan ikävöi kotimaataan.

Lue myös: Hittilaulaja Bess suosiostaan: Voin kulkea kadulla räjähtäneenä

– Suhteessamme on juuret kummassakin maassa, mutta olen hyvin kiintynyt Suomeen. Olen asunut täällä jo jonkin aikaa, itse asiassa jo useita vuosia ennen kuin tapasin Bessin, Danny kertoi.

– Rakastan ilman muuta saunomista. Mitä enemmän saunomista, sen parempi.