fbq
Kotimaa
13.07.2021 21:54
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Heidi Sohlberg
Tässä on syövän selättäneen Heidi Sohlbergin päivän bikinikunto - avautuu sairautta epäilleiden ihmisten ilkeistä viesteistä: "Tulee näkymään vartalossani lopun elämääni"
Kotimaa
13.07.2021 21:54
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Miss Suomi 2001 Heidi Sohlberg, 40, on ällistyttävän upea näky mustissa, olkaimettomissa bikineissään laiturilla kuvatussa otoksessa.

Heidin katsoo suoraan kameraan, hymyilee eläväisesti hampaat näkyen ja onnellisuutta uhkuen. Entinen missi julkaisi päivityksessään myös toisen kuvan, joka on otettu viisi vuotta sitten sairaalavuoteella. Vuonna 2016 Heidillä todettiin rintasyöpä, joka vaikutti kahden lapsen äitiin monilla tavoin.

Nyt Heidi muistelee matkaansa tähän päivään ja tuoreeseen bikinikuvaan.

Lue myös: Ex-missi Heidi Sohlberg turvautui Tinderiin – ”Vaalea tai tumma, kaikki käy!”

- Tasan 5 vuotta sitten pelotti, jännitti, oli hyppy tuntemattomaan… Matka leikkaussaliin tuntui ikuisuudelta. Leikkaus kesti monta tuntia, ja heräämössä ensimmäinen ajatus oli vain että JES, olen hengissä, mitä sitten jos tissit on leikattu pois, Heidi kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Katso molemmat klikkaamalla kuvan oikealla olevaa nuolta.

Heidi kertoo myös epäilijöistä, jotka eivät ole uskoneet hänen sairauksiaan tai puheitaan julkisuudessa.

- Ei ole oikeaa tapaa käsitellä sairautta, joku haluaa sulkeutua täysin, joku haluaa avata omaa tarinaansa riisutusti, niin kuin minä olen tehnyt. En todellakaan sen takia, että saisin julkisuutta, vaan koska se auttoi minua itseäni jaksamaan ja käsittelemään todella vaikeaa ja pelottavaa asiaa, puhumalla siitä avoimesti ja rehellisesti.

Lue myös: Eronnut Heidi Sohlberg vietti iltaa komeassa miesseurassa – ”Oli ihan kivaa”

- Sairaus tulee näkymään vartalossani lopun elämääni, mutta olen ylpeä jokaisesta arvesta ja muhkurasta. Tänäänkin.

Heidi kehottaa ihmisiä nauttimaan jokaisesta hetkestä, ihmisistä ympärillä ja muistuttaa, ettei terveys ole itsestäänselvyys.

Heidi Sohlberg erosi aviomiehestään Niklas Sohlbergista kevällä 2008. Heillä on kaksi teini-ikäistä tytärtä.

Lue myös: Lähes viisivuotinen tuska päättyi vihdoin! Heidi Sohlberg sai lääkäriltä loistavia uutisia: ”En muista, milloin olisin ollut näin iloinen ja onnellinen”